Λατρεύω το πλυντήριο, μισώ το σιδέρωμα. Με νιώθεις
Inside Stories

Λατρεύω το πλυντήριο, μισώ το σιδέρωμα. Με νιώθεις

Δεν ξέρω αν είναι ζωδιακό το θέμα, αλλά ως αιγόκερως με ωροσκόπο παρθένο, πάσχω από παραδοσιακούς εξαναγκασμούς, τους οποίους όσο κι αν έχω προσπαθήσει να διαχειριστώ, εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι δεν έχω καταφέρει να τους αντιμετωπίσω.

Ό,τι δεν μπορείς να λύσεις λοιπόν, αγάπησέ το και γίνε φίλος του. Αυτή την τακτική ακολουθώ και προσπαθώ να μην δημιουργώ προβλήματα στους άλλους.

Το θέμα της καθαριότητας, ξεκίνησε να με απασχολεί σχετικά νωρίς στη ζωή μου και κορυφώθηκε μόλις έγινα μαμά. Το να είναι καθαρό και τακτοποιημένο το περιβάλλον στο οποίο ζω, εργάζομαι και κινούμαι είναι μέγιστης σημασίας για εμένα. Όπως δεν αντέχω τις χαοτικές καταστάσεις στη ζωή μου, έτσι δεν αντέχω τη βρωμιά και την ακαταστασία. Ειδικά στα ρούχα τα δικά μου και φυσικά των παιδιών μου.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχω ιδιαίτερη αδυναμία στο πλυντήριο. Και ως οικοσκευή αλλά και ως διαδικασία. Έχω μία έμφυτη αγάπη για το πλύσιμο των ρούχων και στα 8 χρόνια που είμαι μαμά έχω αλλάξει τρία πλυντήρια γιατί θέλω πάντα να έχω το καλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved