Markopoulo Park: Δύο κούρσες μαγνήτισαν το ενδιαφέρον
Inside Stories

Markopoulo Park: Δύο κούρσες μαγνήτισαν το ενδιαφέρον

  • Ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ κατέκτησε το Κύπελλο Λευκού Πύργου και η ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ το τρόπαιο INTERNATIONAL HANDICAPPING

Εντυπωσιακό ήταν το θέαμα που απόλαυσαν το Σάββατο 6 Ιουλίου όσοι επισκέφτηκαν το Markopoulo Park. Επτά κούρσες περιλάμβανε το πρόγραμμα, με δύο από αυτές να κλέβουν την παράσταση.

Στην έκτη ιπποδρομία συμμετείχαν επτά από τους κορυφαίους ίππους, οι οποίοι διεκδίκησαν το Κύπελλο Λευκού Πύργου και το έπαθλο των 25.000 ευρώ. Νικητής αναδείχτηκε ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ, ιδιοκτησίας Μάριου Κουτσομύτη-ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑΣ ΣΤΕΪΜΠΛΣ- GREEN STABLES, με αναβάτη τον Λοΐζο Ανδρέου.

Συναρπαστική ήταν και η πέμπτη ιπποδρομία, το τρόπαιο INTERNATIONAL HANDICAPPING, στην οποία συμμετείχαν εννέα καθαρόαιμες φοράδες. Νικήτρια ήταν η ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ, ιδιοκτησίας AEGEAN STABLES, με προπονητή τον Χρήστο Κουβαρά και αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη.

Το Markopoulo Park επισκέφτηκε ο Phil Smith

Τις ιπποδρομίες παρακολούθησε και ο παγκοσμίου φήμης Handicapper και σύμβουλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιπποδρομιακών Αρχών Phil Smith, ο οποίος επισκέφτηκε το Markopoulo Park, στο πλαίσιο της έναρξης του διεθνώς αναγνωρισμένου συστήματος ισοζυγισμού Rating Based Handicapping System (RBHS) στην Ελλάδα.

Μεγάλο ήταν και πάλι το ενδιαφέρον για το παιχνίδι του Γκανιάν, λόγω της πριμοδότησής του με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ στις ελληνικές ιπποδρομίες. Κάθε εβδομάδα έχει καθιερωθεί και Payout 90% στο Γκανιάν για όλες τις ιπποδρομίες στον ελληνικό κουμπαρά.

Τα παιδιά διασκέδασαν με pony, alpaca και πολλά παιχνίδια

Πολλές οικογένειες επισκέφτηκαν το Σάββατο το Markopoulo Park και τα παιδιά πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα με πολλές δραστηριότητες.

Σε ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο, οι μικροί επισκέπτες έκαναν βόλτες με πόνυ, είδαν από κοντά τα εξωτικά alpaca, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και απόλαυσαν παγωτό και ποπ-κορν.

Στο Family Club δοκιμάσαν τις επιδόσεις τους σε παιχνίδια αθλητικών δραστηριοτήτων, έκαναν εντυπωσιακά face painting και ξετρελάθηκαν με το τεράστιο φουσκωτό κάστρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved