Αυτό είναι το ένα πράγμα για το οποίο μετανιώνει η Jennifer Aniston
Inside Stories

Αυτό είναι το ένα πράγμα για το οποίο μετανιώνει η Jennifer Aniston

… και δεν είναι ο χωρισμός της με τον Brad Pitt

Η Jennifer Aniston είναι ένα κορίτσι που λατρεύουμε! Την αγαπήσαμε πρώτα ως Rachel στα «Φιλαράκια», αλλά μας κέρδισε στην πορεία και η αυθεντικότητά της. Θα μπορούσε να είναι μία από τις κολλητές μας ή μάλλον, θα μπορούσε να είναι η πιο καλοχτενισμένη και μαυρισμένη κολλητή μας. Λατρεύουμε κάθε τι που κάνει στα μαλλιά της και θα θέλαμε πολύ να έχουμε τη μπρονζέ, sexy επιδερμίδα της -μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον. Θα σου εξηγήσουμε…

Διαβάζουμε κάθε δήλωση και συνέντευξη της Jennifer με μεγάλο ενδιαφέρον (όπως και το 99% των γυναικών) και σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις της αποκάλυψε το ένα πράγμα για το οποίο μετανιώνει και έχει να κάνει με την μπρονζέ επιδερμίδα που αναφέραμε. Στην εφ´ όλης της ύλης συνέντευξη η Jennifer αποκάλυψε πως τα μαλλιά της την ταλαιπωρούσαν, πως έχει «ελληνική» επιδερμίδα και πως το ένα πράγμα που μετανιώνει είναι ότι δεν φορούσε αντηλιακό!

Από μικρή δεν φορούσε αντηλιακό για να μπορεί να μαυρίζει αμέσως και πολύ και αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, θα έβαζε πολύ αντηλιακό και δεν θα καθόταν με τις ώρες στον ήλιο. Αυτά είπε και φυσικά ταυτιστήκαμε. Βλέπεις, ξέρουμε και εμείς πλέον για τη βλαβερή ακτινοβολία και το πόσο κακό κάνει ο ήλιος και θα γυρίζαμε πίσω, μαζί με τη Jennifer, για να φορέσουμε αντηλιακό. Αυτό όμως δεν γίνεται προφανώς.

Αυτό που όντως μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να πάρουμε παράδειγμα από την Jennifer και να ξεκινήσουμε να προσέχουμε την επιδερμίδα μας, ακόμα και με τη συννεφιά. Βλέπεις, στη συνέντευξή της είπε πως μετάνιωσε για το αντηλιακό και πως τώρα είναι το ένα πράγμα που φορά καθημερινά, ακόμα και τις ημέρες που δεν έχει ήλιο, ακόμα και αν δεν πρόκειται να βγει καν έξω. Όλες πρέπει να κάνουμε το ίδιο.

Βέβαια, με το δίκιο σου, θα αναρωτιέσαι πώς θα βάλουμε και κρέμα και αντηλιακό και θα κάνουμε από πάνω μακιγιάζ, χωρίς να κάνουμε την επιδερμίδα μας να ασφυκτιεί κάτω από όλες αυτές τις στρώσεις. Η λύση είναι απλή και αυτή δεν μας την έδωσε η Jennifer στη συνέντευξή της αλλά την ξέρουμε εδώ και καιρό. Η λύση είναι το καλό, αποτελεσματικό αντηλιακό που δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα όσο την προστατεύει και σου έχουμε τις τέλειες προτάσεις (έτσι θα σε αφήναμε;).

Έχοντας δοκιμάσει δεκάδες αντηλιακά, έχουμε καταλήξει στο ένα που μπορεί να φορεθεί όλη μέρα χωρίς να το αισθάνεσαι ή να επιβαρύνει την επιδερμίδα σου κάτω από το μακιγιάζ. Είναι η Αντηλιακή Κρέμα Ημέρας με Χρυσό Φύκι, 100% φυσικά φίλτρα προστασίας και SPF30 από την ανάPLASIS. Ναι καλά διάβασες, περιέχει χρυσό φύκι…

Το Χρυσό Φύκι καταφέρνει να επιβιώσει σε ακραίες μεταβολές της ηλιακής ακτινοβολίας γιατί περιέχει ουσίες που αντιστέκονται στην καταστροφή των κυττάρων του από τον ήλιο. Το εκχύλισμά του λοιπόν μετατρέπεται σε ασπίδα προστασίας για το πρόσωπο κατά την έκθεση στον ήλιο και μαζί με τα φυσικά φίλτρα δημιουργείται ένα πανίσχυρο αλλά ανάλαφρο κοκτέιλ που φροντίζει το δέρμα, το προστατεύει από τη γήρανση και φυσικά από τον ήλιο.

Είναι μάλιστα το τέλειο αντηλιακό για αυτή την εποχή που διανύουμε και αν σκέφτεσαι την καραντίνα… ξέχασέ τη! Όπως είπαμε πιο πάνω (και όπως εξήγησε και η Jennifer) δεν έχει σημασία αν είσαι μέσα στο σπίτι ή για λίγη ώρα έξω. Η ακτινοβολία διαπερνά τα τζάμια και βλάπτει την επιδερμίδα και η ώρα που θα καθίσεις έξω δεν παίζει κανένα ρόλο. Πρέπει καθημερνά να φοράς αντηλιακό πόσο μάλλον ένα τόσο θρεπτικό, αποτελεσματικό και multitasking αντηλιακό όσο το η Αντηλιακή Κρέμα Ημέρας με Χρυσό Φύκι SPF30 της ανάPLASIS. Περίμενε όμως, δεν τελειώσαμε!

Αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα και όχι… «ελληνική» όπως της Jennifer, το SPF30 δεν σου αρκεί. Χρειάζεσαι πιο ισχυρή προστασία για αυτό σου προτείνουμε την Αντηλιακη Κρεμα Ημερας με Χρυσό Φύκι και SPF50. Έχει πιο ενισχυμένη σύνθεση με επιλεγμένα ενεργά συστατικά (βιολογικό έλαιο Tamanu, Bisabolol και Βιταμίνες C, E, B5 ) που διατηρούν το δέρμα ενυδατωμένο κατά την έκθεση στον ήλιο αλλά και με 100% φυσικά φίλτρα τα οποία δρουν κατά των ακτινών UVA και UVB και της φωτογήρανσης. Έχει υπέροχο άρωμα καρύδας και απορροφάται αμέσως… με λίγα λόγια είναι αυτό που χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις τον ήλιο άφοβα!

Αυτό που κρατάμε λοιπόν, είναι πως η αγαπημένη μας σταρ έχει τις ίδιες ανησυχίες όπως εμείς και μετανιώνει για τα ίδια πράγματα που και εμείς, ως Ελληνίδες, μετανιώνουμε. Όχι, δεν θα αλλάζαμε τα ελληνικά μας καλοκαίρια στη θάλασσα με τίποτα… απλά θα τα απολαμβάναμε πιο προσεκτικά, όπως θα κάνουμε τώρα! Για να σε βρει έτοιμη το καλοκαίρι μετά την καραντίνα και να είσαι προστατευμένη όσο περνάς χρόνο στον… κήπο σου μπες στο e-Shop anaplasis.gr/el/ και κάνε τώρα την παραγγελία σου! Μάλιστα μπορείς να δημιουργήσεις (για εσένα ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα) το δικό σου ανάPLASIS Gift Box και να το γεμίσεις με τα αντηλιακά που θες αλλά και άλλα προϊόντα που θα σου φανούν σούπερ χρήσιμα αυτές τις ημέρες.

Εναλλακτικά μπορείς να επισκεφθείς το κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο και να γνωρίσεις από κοντά τις αντηλιακές κρέμες με το χρυσό φύκι, να κάνεις like στην σελίδα της ανάPLASIS στο facebook ή να ακολουθήσεις τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram για να μένεις ενημερωμένη. Εμείς για τώρα θα προσπαθήσουμε να στείλουμε ένα ανάPLASIS Gift Box στην Jennifer… κάτι μας λέει πως θα λατρέψει το χρυσό φύκι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved