Περίεργες θεραπείες ομορφιάς και συμπληρώματα διατροφής με βότανα
Inside Stories

Περίεργες θεραπείες ομορφιάς και συμπληρώματα διατροφής με βότανα

Ο... αλλόκοτος κόσμος της Μακφέρσον.Ο δεσμός με τον πρώην γιατρό που άρχισε τη θεωρία συνωμοσίας για τα εμβόλια.

Το «κορίτσι της διπλανής πόρτας» που έγινε μοντέλο αποκτώντας το παρατσούκλι «Το κορμί» και δια­κρινόταν για το πόσο «προσγειω­μένη» ήταν, έφτασε στα 56 της να ζει μέσα σε έναν εντελώς αλλόκο­το κόσμο.

Δεν είναι μόνο ο δεσμός της Ελ Μακφέρσον με τον διαβόητο, πρώην γιατρό οποίος άρχισε τη θεωρία συνω­μοσίας για τα εμβόλια, αλλά και οι αλ­λοπρόσαλλες θεραπείες ομορφιάς και η σχέση της με τα βότανα πάνω στα οποία προ­σπαθεί να χτίσει μια επιχειρημα­τική αυτοκρατο­ρία παρόμοια με αυτή της Γκουίνεθ Πάλτροου. Η πρώτη από τις αμφιλε­γόμενες επιλο­γές της Μακφέρσον, σύμ­φωνα με την «Daily Mail», εί­ναι η σχέση που διατηρεί από το 2017 με τον Αντριου Γουέικφιλντ, ο οποίος ισχυρίστηκε ψευδώς ότι το εμβόλιο κατά της ιλα­ράς - ερυθράς - παρωτίτιδας (ΜΜR) προκαλεί αυτισμό. Το 2010 οι βρετα­νικές υγειονομικές Αρχές απαγόρευ­σαν στον Γουέικφιλντ να εξασκεί την ιατρική στη χώρα για αντιδεοντολογι­κή συμπεριφορά. Εκείνος συνέχισε να εργάζεται ως γιατρός στις ΗΠΑ, όπου μετακόμισε και έγινε γνωστός για τις θεωρίες συνωμοσίας κατά των εμβολιασμών, αποκτώντας θαυ­μαστές, όπως ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Ρόμπερτ ντε Νίρο.

Αλλοπρόσαλλες είναι και οι θε­ραπείες ευεξίας στις οποίες υποστη­ρίζει ότι οφείλεται το αψεγάδιαστο σώμα που έχει στα 56 της. Η Μακφέρσον έχει εκφράσει τον θαυμα­σμό της για τον Γουίλ Κόουλ, ο οποί­ος είναι υπέρμαχος της μεταμόσχευ­σης κοπράνων ενός ανθρώπου στο έντερο άλλου. Επίσης, η Μακφέρσον κάνει αποτοξίνωση σε φορητή σάουνα με υπέ­ρυθρες ακτι­νοβολίες, χρη­σιμοποιεί συ­σκευή όζοντος για αποστείρω­ση χώρων και κάνει ολιστικό ηχοβελονισμό προσώπου.

Παράλληλα, όπως έχει κάνει η Πάλτροου με το Groop, προσπαθεί να βγάλει χρήματα πουλώ­ντας τα δικά της αμφι­λεγόμενα προϊόντα για την ευεξία.

Έχει δημιουργήσει την εταιρία WelleCo, η οποία πουλάει συμπληρώματα διατρο­φής με βάση τα βότανα, τα οποία, όπως ισχυρίζεται, προκαλούν αλκαλοποίηση στο αίμα και κάνουν καλό στην υγεία. Ερευνητές έχουν χαρακτηρίσει «για τα σκουπίδια» τον ισχυρισμό. Τον Φε­βρουάριο λάνσαρε το Super Booster υποστηρίζοντας, χωρίς αποδείξεις, ότι αυξάνει τη λίμπιντο.

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved