Διακρίσεις & Βραβεία για την Anastasakis Hair Clinic στα Medical Beauty Awards 2020
Inside Stories

Διακρίσεις & Βραβεία για την Anastasakis Hair Clinic στα Medical Beauty Awards 2020

Με 2 βραβεία, ένα χρυσό και ένα ασημένιο, διακρίθηκε η Anastasakis Hair Clinic στα Medical Beauty Awards 2020 στις κατηγορίες Best Attiki Independent Hair Clinic και Best New Hair Clinic Brand. Οι διακρίσεις αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν τα υψηλά στάνταρ ποιότητας και ασφάλειας που ακολουθεί η Anastasakis Hair Clinic σε όλα  τα στάδια της Μεταμόσχευσης Μαλλιών.

Τα Medical Beauty Awards 2020 έρχονται να επιβραβεύσουν και να αναδείξουν την καινοτομία, την ασφάλεια και την άριστη ποιότητα στην εφαρμογή υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της κοσμητικής ιατρικής και της ιατροτεχνολογικής καινοτομίας.

Δεκάδες υποψηφιότητες υποβλήθηκαν φέτος τις οποίες η κριτική επιτροπή υπό την Προεδρία του Πρόεδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανασίου Εξαδάκτυλου εξέτασε πολύ προσεκτικά. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω αυστηρού και αδιάβλητου online συστήματος. Ποιοτικοί και ποσοτικοί δείκτες χρησιμοποιήθηκαν στον σχεδιασμό της αξιολόγησης έτσι ώστε όντως να διακριθούν εκείνοι που πραγματικά ξεχωρίζουν στο αντικείμενό τους.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και βάσει των οδηγιών των επίσημων φορέων για τη διασφάλιση της υγείας, η παραλαβή των βραβείων πραγματοποιήθηκε χωριστά για κάθε νικητή.

Τα βραβεία για την Anastasakis Hair Clinic παρέλαβε ο Ιδρυτής και Επιστημονικός διευθυντής της, Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης MD, PhD, FISHRS μαζί με 2 από τα στελέχη της κλινικής, την κα Ηλιάνα Παπαθανασίου, Διευθύντρια της Anastasakis Hair Clinic και την κα Μαρία A. Χατζινά BBA Hons, Marketing & Executive Manager.

Παραλαμβάνοντας τα βραβεία ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης MD, PhD, FISHRS δήλωσε: « Επιβραβεύτηκαν οι υπηρεσίες που παρέχουμε στην κλινική μας και το υψηλότατο επίπεδο εμπειρίας της ομάδας της Anastasakis Hair Clinic. Τα Medical Beauty Awards επιβραβεύοντας την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών κοσμητικής ιατρικής, εύχομαι να αποτελέσουν εφαλτήριο ώστε όσοι ασχολούνται με αυτές, να επιδιώκουν να ανταποκριθούν στα υψηλά πρότυπα τόσο των υπηρεσιών όσο και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών».

Αναφερόμενη στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της Anastasakis Hair Clinic η κα Παπαθανασίου, Διευθύντρια της κλινικής δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή που θα επισκεφθεί κάποιος την Anastasakis Hair Clinic αντιλαμβάνεται ότι έχει έρθει σε έναν χώρο που έχει δημιουργηθεί μόνο για τη μεταμόσχευση μαλλιών, έναν χώρο ευχάριστο μεν αλλά που εμπνέει συνάμα απόλυτο επαγγελματισμό και ασφάλεια. Δίνουμε έμφαση στην εργονομία και τη λειτουργικότητα των χώρων έτσι ώστε να εξυπηρετεί άριστα τις ανάγκες των περιστατικών μεταμόσχευσης μαλλιών. Τα παραπάνω, μαζί με την πολυετή εμπειρία και την εξειδίκευση όλων όσων απαρτίζουν την ομάδα της κλινικής είναι τα συστατικά της επιτυχίας και της επίτευξης των καλύτερων αποτελεσμάτων μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα».

«Η Anastasakis Hair Clinic είναι ένα ξεκάθαρο brand» τόνισε κατά την παραλαβή των βραβείων η κα Μαρία Χατζινά BBA Hons, Marketing & Executive Manager της Anastasakis Hair Clinic. «Δηλώνει με σαφήνεια στο κοινό ότι δεν ακολουθεί το συνηθισμένο πρότυπο της «κλινικής μαλλιών χωρίς ονοματεπώνυμο», η οποία παρέχει μαζικές, χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες. Αυτό που βλέπει το κοινό στην οπτική ταυτότητα της Anastasakis Hair Clinic ευθυγραμμίζεται απόλυτα με αυτό που θα συναντήσουν όταν μας επισκεφθούν: Υψηλού επιπέδου κλινική αποκλειστικά αφιερωμένη στη μεταμόσχευση μαλλιών με τον Ιδρυτή και Επιστημονικό Διευθυντή Dr. Κωνσταντίνο Αναστασάκη MD, PhD, FISHRS, υπεύθυνος χειρουργό αποκατάστασης τριχωτού σε όλες τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών που πραγματοποιούνται στην κλινική».

Η Anastasakis Hair Clinic είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στη μεταμόσχευση μαλλιών και αποτελεί πρότυπο κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών για την Ελλάδα. Ακολουθεί πιστά τα υψηλά πρότυπα που υπαγορεύονται από τους δύο μοναδικούς παγκοσμίως επίσημους επιστημονικούς φορείς της μεταμόσχευσης μαλλιών, την Διεθνή Εταιρεία Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού, (International Society of Hair Restoration Surgery, ISHRS) και το Αμερικάνικο Συμβούλιο Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (American Board of Hair Restoration Surgery, ABHRS), συμβαδίζοντας με τις καλύτερες κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών του εξωτερικού.

Η Anastasakis Hair Clinic έχει την έδρα της στην Αθήνα στη Λ. Κηφισίας 312, στο Χαλάνδρι. Για ραντεβού με τον Dr. Aναστασάκη μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210-8011.000 ή μέσω e-mail στο info@ahc.gr.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved