Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες μετά το μεσημέρι – Πού θα «χτυπήσουν»
Για επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές και τις καταιγίδες προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι.
Η αλλαγή του καιρού θα προκληθεί από ένα χαμηλό βαρομετρικό, το οποίο τις πρωινές ώρες σήμερα, Πέμπτη, βρισκόταν στην Ιταλία.
Σύμφωνα με το meteo.gr το βαρομετρικό χαμηλό θα κινηθεί γρήγορα προς τα ανατολικά και από το μεσημέρι θα προκαλέσει μεταβολή του καιρού στη χώρα μας, αρχικά στα δυτικά και στη συνέχεια στα κεντρικά τμήματα.
Τα φαινόμενα θα επεκταθούν κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών στα ανατολικά και θα επηρεάσουν έως τις πρωινές ώρες της Παρασκευής κυρίως τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα βορειοανατολικά ηπειρωτικά.
Χιονοπτώσεις αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας.
Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr