Γλυκά Νερά: Συνήγορος Μπάμπη: «Θα επιδιώξουμε το παιδί να μείνει με τους γονείς του πιλότου»
Inside Stories

Γλυκά Νερά: Συνήγορος Μπάμπη: «Θα επιδιώξουμε το παιδί να μείνει με τους γονείς του πιλότου»

Γλυκά Νερά: Ο ένας εκ των δύο συνηγόρων του πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καθ’ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν, ο Βασίλειος Σπύρου, μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για το μέλλον του μόλις ενός έτους παιδιού του πρώην ζευγαριού.

Ο κ. Σπύρου αποκάλυψε ότι ο δρόμος για τη λύση του συγκεκριμένου προβλήματος για την επιμέλεια του παιδιού θα ανοίξει μετά την απολογία του πιλότου.

«Μετά την απολογία του δράστη θα αποφασίσει ο Εισαγγελέας για την επιμέλεια του παιδιού» είπε ενώ τόνισε: «Ο δράστης αυτό που ρωτάει συνέχεια είναι τι θα γίνει με το παιδί».

Επίσης ο ίδιος αποκάλυψε ποιες είναι οι βλέψεις τους. «Θα επιδιώξουμε το παιδί να μείνει με τους γονείς του πιλότου».

Επίσης, ο συνήγορος του Μπάμπη είπε ότι οι οικογένειες τόσο του πιλότου όσο και της Καρολάιν βρίσκονται σε καλή συνεννόηση για το παιδί και πως δεν βλέπει «αντιδικία» μεταξύ των δύο οικογενειών σε σχέση με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Δείτε τι άλλο είπε ο γνωστός δικηγόρος για το συγκεκριμένο θέμα:

Λίγη ώρα πριν ο άλλος δικηγόρος του Μπάμπη, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Μega Σαββατοκύριακο για την κακή ψυχολογική κατάσταση του Μπάμπη ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

"Είναι μία πράξη που είναι συνειδητοποιημένη από τον ίδιο, ενδεχομένως και από την πρώτη μέρα γι' αυτό και προχώρησε σε προανακριτική ομολογία ενώπιον των αστυνομικών αρχών αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά όλες τις λεπτομέρειες του συμβάντος προσανατολισμένος πλέον πλήρως στο παιδί του" είπε ο δικηγόρος ενώ όταν ρωτήθηκε αν είχε προηγηθεί της δολοφονία διαπληκτισμός ανάμεσα στο ζευγάρι, εκείνος είπε: "Με βάση την ομολογία του, ναι".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved