Πάτρα: «Καταπέλτης» η Χατζηβασιλείου: «Αν όντως καταδικαστεί, της αρμόζει το τρις εις θάνατον»
Inside Stories

Πάτρα: «Καταπέλτης» η Χατζηβασιλείου: «Αν όντως καταδικαστεί, της αρμόζει το τρις εις θάνατον»

Πάτρα: Όλο και πληθαίνουν οι αναρτήσεις επώνυμων οι οποίοι τοποθετούνται δημόσια για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, αυτή του μυστήριου θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη. 

Μετά τη σύλληψη της μητέρας τους Ρούλας Πισπιρίγκου και τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπου νους αυτό που έχει γίνει.

Ανάμεσα στους επώνυμους που τοποθετήθηκαν για το θέμα ήταν και η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Ούσα μάνα δύο αγοριών αλλά και γυναίκα που έχει υπηρετήσει την ενημέρωση για πολλά χρόνια, η Βίκυ Χατζηβασιλείου με μία ανάρτηση φωτιά, καταδικάζει φυσικά όποιον έχει διαπράξει ένα τέτοιο αποτρόπαιο έγκλημα. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Η μέρα που η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αηδίασε με τη φρικαλεότητα της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας!…. Στο κάτω κάτω εκείνη υπηρέτησε έναν μύθο. Τη σημειολογία μιας πράξης από έρωτα και παραλογισμό, που ωστόσο δεν έλαβε χώρα ποτέ. (Μυθολογία γαρ…) Η σημερινή κατηγορούμενη τι ακριβώς…υπηρέτησε; Όχι, δεν σκοτώνεις από έρωτα. Και δη τα παιδιά σου! Που είναι η μεγαλύτερη αγάπη του κόσμου όλου! Σκοτώνεις από βαριά ψυχική διαταραχή. Η οποία σε υποδουλώνει με κάθε τρόπο και πέρα από κάθε μέτρο.

Σου δημιουργεί νοσηρές εμμονές και ψυχωτικές συμπεριφορές. Και αναρωτιέμαι: Μήπως είναι πια επιβεβλημένο να εισαχθεί ένα υποχρεωτικό ψυχολογικό τεστ σε όλους τους υποψήφιους γονείς; Ας βρει η πολιτεία τη μεθοδολογία για να το εφαρμόσει υποχρεωτικά! Είναι παράλογο, είναι αποτρόπαιο, είναι εξωφρενικό να φεύγουν αθώες ψυχούλες από το χέρι του γονιού! Η προβλεπόμενη ποινή από τον ελληνικό Ποινικό Κώδικα, είναι ανεπαρκής μπροστά στην πράξη! Όπου αν όντως καταδικαστεί η κατηγορούμενη, της αρμόζει το τρις εις θάνατον».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved