Ρούλα Πισπιρίγκου: Την επόμενη εβδομάδα το αίτημα αποφυλάκισης - Τι λέει ο δικηγόρος της
Inside Stories

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την επόμενη εβδομάδα το αίτημα αποφυλάκισης - Τι λέει ο δικηγόρος της

Live News: Ο Όθων Παπαδόπουλος, δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα, μίλησε στην εκπομπή του Mega για την ψυχολογική κατάσταση της πελάτισσάς του αλλά και τα όσα του έχει δηλώσει έως τώρα.

Όπως αποκάλυψε το συγκεκριμένο αίτημα αποφυλάκισης που θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα αντί για αύριο, θα συνοδεύεται από τεχνικές εκθέσεις ειδικών, οι οποίοι θα αποφανθούν για τα «ερωτηματικά» που έχουν τεθεί σε σχέση με τις καταθέσεις των γιατρών και τη σειρά των γεγονότων που οδήγησαν στον χαμό της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Αναφορικά με τη ψυχολογία της κατηγορουμένης, ο δικηγόρος ανέφερε πως είναι σε άσχημη κατάσταση λόγω της στέρησης της ελευθερίας της,ενώ οι θέσεις της αναφορικά με τα γεγονότα αλλά και τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη παραμένουν ίδιες και δηλώνει απογοητευμένη με τις χθεσινές δηλώσεις του εν διαστάσει συζύγου της και εξακολουθεί να μην έχει επικοινωνία μαζί του, με επιθυμία του ιδίου, όπως επισήμανε ο κ. Παπαδόπουλος.

Σε ό,τι αφορά την αίτηση διαζυγίου που επιθυμεί να καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο δικηγόρος δήλωσε πως ακόμη το επιθυμεί ωστόσο δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το προχωρήσει.

«Αισθάνεται ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο, ότι δέχεται δριμύτατη κριτική και κατανοεί να την κατηγορούν άνθρωποι που δεν την γνωρίζουν, αλλά όχι ο σύζυγός της» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Ο Όθων Παπαδόπουλος είπε επίσης πως η κατηγορούμενη μιλάει για τα παιδιά της, σα να μην έχει καταλάβει ακόμη το τι έχει συμβεί και φοβάται μη χαθούν τα βίντεο από τα κινητά της που είναι ό,τι της έχει απομείνει από τα παιδιά.

«Είναι ένας άνθρωπος με σαφή και ξεκάθαρο λόγο, με ειρμό στη σκέψη της. Δεν βλέπω κατά τις συνομλίες και τις επαφές που έχουμε, κάποια ένδειξη ότι χρειάζεται κάποια ψυχιατρική εκτίμηση» δήλωσε ο δικηγόρος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved