Ένα ξεχωριστό media gathering για τα τρία χρόνια tzoker.gr στο The Albion
Σταυριάνα Κύρκου, Γιάννης Πανόπουλος, Τάνια Θεοχάρη, James Curwen, Μαντώ Οικονομοπούλου
Inside Stories

Ένα ξεχωριστό media gathering για τα τρία χρόνια tzoker.gr στο The Albion

Σε ένα ιδιαίτερο media gathering στο «The Albion» στο Νέο Ψυχικό έδωσαν πριν από μερικές ημέρες το «παρών» δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι των εγχώριων μέσων ενημέρωσης. Αφορμή για αυτήν τη ξεχωριστή συνάντηση ήταν τα τρία χρόνια του tzoker.gr και στο επίκεντρο βρέθηκε, φυσικά, η εντυπωσιακή του πορεία.

James Curwen, Σταυριάνα Κύρκου, Γιάννης Πανόπουλος

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, όσοι βρεθήκαμε εκεί ενημερωθήκαμε για την επιτυχία που σημειώνει το tzoker.gr από την έναρξη της λειτουργίας του μέχρι σήμερα, αλλά και για το εμπλουτισμένο περιεχόμενο και τις νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στην ολοκαίνουργια ιστοσελίδα που βγήκε στον «αέρα» πριν από λίγες ημέρες.

Νάγια Δούκα

Η αλήθεια είναι πως από το 2019, όταν και λανσαρίστηκε, το tzoker.gr έχει απλοποιήσει σημαντικά τις διαδικασίες για τους φίλους του Τζόκερ, οι οποίοι τα τελευταία τρία χρόνια μπορούν -μεταξύ άλλων- να καταθέτουν τα δελτία τους μέσω διαδικτύου, από την άνεση του χώρου τους ή από όπου και αν βρίσκονται.

Μανώλης Σταυρουλάκης, Οδυσσέας Χριστοφόρου, James Curwen

Και σε ό,τι αφορά στην επιτυχία και την ανοδική πορεία του tzoker.gr, οι αριθμοί «μιλούν» από μόνοι τους. Να αναφέρουμε απλώς ότι μέσα σε τρία μόλις χρόνια, έχουν αναδειχθεί συνολικά 11 μεγάλοι νικητές στην πρώτη κατηγορία μέσω της ιστοσελίδας, έχοντας κερδίσει συνολικά περισσότερα από 26 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, μέσα σε τρία χρόνια το tzoker.gr έχει μοιράσει 44 εκατομμύρια ευρώ στους online νικητές, ενώ περισσότερα από 25 εκατομμύρια δελτία Τζόκερ έχουν κατατεθεί μέσω διαδικτύου μέχρι σήμερα.

Το media gathering για τα τρία χρόνια tzoker.gr

Τώρα, λοιπόν, η εμπειρία που απολαμβάνουν οι χρήστες της ιστοσελίδας αναβαθμίζεται, μέσα από το ολοκαίνουργιο και διαδραστικό tzoker.gr, που προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες γρήγορου παιχνιδιού, αποκλειστικές online λειτουργίες και έχει εμπλουτιστεί με νέο περιεχόμενο.

Δώρα Κατσικόγιαννη, Πλάτων Παπαγιαννόππουλος, Υβόννη Ντόστα, Ευφροσύνη Πολυζώη

Και για τους χρήστες του tzoker.gr, το να μπορούν να βρίσκουν -όποτε το επιθυμούν- προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής online, το να επιλέγουν και τους 20 αριθμούς Τζόκερ με το πάτημα ενός κουμπιού, το να επανακαταθέτουν το δελτίο τους με ένα κλικ και να βλέπουν άμεσα τα αποτελέσματα των κληρώσεων του Τζόκερ, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να ανακαλύψουν σημαντικές προσφορές ή να επιβραβευτούν, είναι στοιχεία που αναβαθμίζουν σημαντικά τις εμπειρίες τους.

Μανώλης Σταυρουλάκης, Αλίκη Κοτζαμάνη, Οδυσσέας Χριστοφόρου, James Curwen

Για όλες αυτές τις νέες λειτουργίες του ανανεωμένου tzoker.gr, καθώς και για την εντυπωσιακή πορεία που καταγράφει εδώ και τρία χρόνια η ιστοσελίδα, είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε όσοι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης παρευρεθήκαμε στο ξεχωριστό media gathering στο The Albion.

Μαριτίνα Ανδριώτη, Νίκη Μουστάκα

Το σίγουρο είναι πως το ολοκαίνουργιο tzoker.gr, που μόλις πρόσφατα βγήκε στον «αέρα», ήρθε για να ανανεώσει και να αναβαθμίσει σημαντικά τις εμπειρίες των χρηστών του, μέσα από το πλούσιο περιεχόμενο και τον διαδραστικό και καινοτόμο χαρακτήρα του. Διότι μέσα από το νέο tzoker.gr η εμπειρία γίνεται πιο διαδραστική, περισσότερο διασκεδαστική και κυρίως, πιο άμεση και άνετη, μέσα από νέες δυνατότητες γρήγορου παιχνιδιού και αποκλειστικές online λειτουργίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved