Ρόδος: Όλα όσα κατέθεσε η 21χρονη τουρίστρια που κατήγγειλε για βιασμό τον Στηβ Μιλάτο!
Inside Stories

Ρόδος: Όλα όσα κατέθεσε η 21χρονη τουρίστρια που κατήγγειλε για βιασμό τον Στηβ Μιλάτο!

Το πρωί της Πέμπτης 26 Μαΐου είδε το φως της δημοσιότητας η καταγγελία για βιασμό εις βάρος του πρώην παίκτη του Big brother, Στηβ Μιλάτου, από 21χρονη βρετανίδα τουρίστρια στη Ρόδο. 

Η ίδια κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον 30χρονο και μάλιστα προέβη και σε πράξη αυτοτραυμαρισμού πάνω στον πανικό της, λίγο αργότερα από το γεγονός.

Ο Στηβ Μιλάτος βρίσκεται ήδη στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα. με σκοπό να ξεκινήσει η προανάκριση και να οδηγηθεί η συγκεκριμένη υπόθεση στη δικαιοσύνη. Ύστερα από τη καταγγελία για βιασμό εις βάρος του, ο ίδιος προχώρησε σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στην 21χρονη και σε μια φίλη της, υποστηρίζοντας μέχρι τέλους την αθωότητά του και στο γεγονός πως όντως υπήρξε ερωτική επαφή, αλλά ήταν με την συναίνεση της κοπέλας.

Ο δικηγορος του Στηβ Μιλάτου, Στέλιος Αλεξανδρής, τόνισε αποκλειστικά στο gossip- tv ότι η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και πολύ σύντομα η αλήθεια θα αποδειχθεί.

Όλα όσα υποστήριξε η 21χρονη Βρετανίδα στην κατάθεσή της

Όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της η καταγγέλλουσα, έχει έρθει μαζί με τέσσερις φίλες της στη Ρόδο για διακοπές, προκειμένου γιορτάσουν το τέλος των εξετάσεων του πανεπιστημίου και διαμένουν όλες μαζί στους Πεύκους. Όπως ανέφερε, την Τρίτη αποφάσισαν από κοινού να επισκεφτούν τη Λίνδο για φαγητό και διασκέδαση. Κάποια στιγμή, κι ενώ εξερευνούσαν τα στενά της Λίνδου, πέρασαν όπως είπε έξω το μπαρ που εργάζεται ο 30χρονος, ο οποίος τις προσκάλεσε για να τις κεράσει ένα σφηνάκι. Του αρνήθηκαν και συνέχισαν τη βόλτα τους, ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψαν και ο 30χρονος τις κέρασε μία γύρα σφηνάκια.

Όταν έφτασε η στιγμή να αποχωρήσουν, τις παρότρυνε όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα, να μεταβούν σε άλλο γνωστό μπαρ της περιοχής.

Ο 30χρονος έφτασε περί την 01:20. Αμέσως, τις εντόπισε και τις πλησίασε. Άρχισε να ενοχλεί αρχικά μια άλλη κοπέλα από την παρέα σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η οποία ήταν αρνητική και τότε απευθύνθηκε στις υπόλοιπες, ρωτώντας «ποια θα έρθει μαζί μου για πέντε λεπτά;». Την πρώτη φορά δε δέχτηκε καμία, ωστόσο μετά από λίγο, η καταγγέλλουσα τον ακολούθησε όπως είπε «υπέθεσα ότι θα ανταλλάξουμε κάποια φιλιά ή θα συζητήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 30χρονος, όπως είπε, την οδήγησε σε ένα σκοτεινό σοκάκι, όπου άρχισε να τη φιλάει στο στόμα επιθετικά. Αρκετά κοντά υπήρχε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου την οδήγησε. Τότε, όπως ισχυρίζεται, την κόλλησε στον τοίχο επιθετικά και συνέχισε να τη φιλάει ενώ ταυτόχρονα έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά της όργανα με βία.

Όπως είπε, εκείνη τη στιγμή, το μόνο που σκεφτόταν ήταν να γλιτώσει από τα χέρια του, καθώς φοβήθηκε για τη ζωή της. Ο κατηγορούμενος, την υποχρέωσε σύμφωνα με την καταγγελία σε στοματικό έρωτα με τη βία και στη συνέχεια τη βίασε. Του ζήτησε να την αφήσει για να επιστρέψει στις φίλες της, αλλά εκείνος δεν την άφηνε και την εξανάγκασε δια της βίας σε πεολειχία. Εκείνος, όπως υποστηρίζει η νεαρή, βλέποντας, την αποστροφή της, την άφησε να φύγει και εκείνη επέστρεψε τρέχοντας με λυγμούς στις φίλες της στις οποίες και εξιστόρησε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Στη συνέχεια, όπως είπε η καταγγέλλουσα στους αστυνομικούς, έφυγε για το δωμάτιό της, λέγοντας μάλιστα ότι το ίδιο βράδυ προσπάθησε να πληγώσει τον εαυτό της με ξυραφάκι. Οι φίλες της αφού την ηρέμησαν κατόπιν την συνόδευσαν στην Αστυνομία όπου έκανε την καταγγελία για βιασμό.

Πηγή: www.dimokratiki.gr

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved