Gabriel' s γαστρικό μπότοξ: Απώλεια βάρους με μια απλή γαστροκόπηση
Inside Stories

Gabriel' s γαστρικό μπότοξ: Απώλεια βάρους με μια απλή γαστροκόπηση

Όνειρο κάθε ανθρώπου είναι να μπορεί να διατηρεί πάντα το σωστό σωματικό βάρος.

Ο καθημερινός τρόπος ζωής, όμως και οι συνθήκες, αρκετές φορές, στέκονται εμπόδιο. Η πεσμένη ψυχολογία, το στρες, τα άστατα ωράρια εργασίας, οι παρασπονδίες των διακοπών, η εγκυμοσύνη και η κλιμακτήριος είναι μερικές μόνο από τις καταστάσεις που ενδέχεται να δυσκολέψουν εξαιρετικά τη διαχείριση του βάρους και την απώλεια κιλών.

Τι είναι το Gabriel's Γαστρικό Μπότοξ

Το Gabriel’s γαστρικό μπότοξ, το οποίο έφερε πρώτος στην Ελλάδα ο βραβευμένος ως ο καλύτερος Έλληνας χειρουργός παχυσαρκίας Σωτήρης Γαβριήλ, είναι η πλέον ανώδυνη, χωρίς καμία επιπλοκή, οικονομική και μη επεμβατική διαδικασία που εφαρμόζεται παγκοσμίως σχεδόν 15 χρόνια. Λειτουργεί ως εξαιρετική ώθηση και βοηθά κυρίως εκείνους που πήραν απότομα και ευκαιριακά κιλά, αλλά και εκείνους που παρουσιάζουν οριακά προβλήματα παχυσαρκίας, έχουν όμως τη διάθεση να αλλάξουν τον τρόπο ζωής και τη διατροφή τους, προκειμένου να λύσουν το πρόβλημά τους.

Πώς γίνεται

Το Gabriel’s Γαστρικό Botox γίνεται ενδοσκοπικά με γαστροσκόπηση, δηλαδή χωρίς χειρουργική επέμβαση. Η διαδικασία δεν διαφέρει σε τίποτα από την κλασική διαγνωστική γαστροσκόπηση και γίνεται με μέθη, δηλαδή το άτομο επιστρέφει στην καθημερινότητά του αμέσως μετά από λίγες ώρες.
Κατά την τεχνική αυτή γίνεται έγχυση της δραστικής ουσίας του botox σε συγκεκριμένα σημεία στο στομάχι, η οποία «ξεγελά» την ορμόνη της πείνας γκρελίνη, με αποτέλεσμα να περιορίζεται σημαντικά η πείνα και η κατανάλωση τροφής. Με τη βοήθεια συμπληρωματικής θεραπείας αυξάνεται ο μεταβολισμός κι έτσι το άτομο στρέφεται πιο εύκολα σε υγιεινές τροφές και μένει μακριά από γλυκά και βλαβερά για τον οργανισμό φαγητά. Παράλληλα, υπάρχει παρακολούθηση από την διαιτολόγο της ομάδας ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον ειδικό χειρουργό Σωτήρη Γαβριήλ

Ο ειδικός χειρουργός ογκολογίας, πεπτικού και παχυσαρκίας - βραβευμένος ως ο καλύτερος Έλληνας χειρουργός παχυσαρκίας Σωτήρης Γαβριήλ με 25ετη εμπειρία στον τομέα της παχυσαρκίας, έφερε στην Ελλάδα το γαστρικό μπότοξ προ πενταετίας, αφού, ως διαδικασία, τελειοποίησε ύστερα από ειδικές εκπαιδεύσεις στα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα κέντρα παχυσαρκίας παγκοσμίως.

Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει περισσότερα από 2.500 γαστρικά μπότοξ σε ανθρώπους κάθε ηλικίας. Όλοι όσοι προχώρησαν στην ανώδυνη και οικονομική λύση του γαστρικού μπότοξ, είδαν το σώμα τους να αλλάζει ήδη από τις πρώτες ημέρες, καθώς νιώθουν πληρότητα και κορεσμό, με αποτέλεσμα να ακολουθούν πολύ εύκολα μια ισορροπημένη διατροφή χωρίς στερητικές δίαιτες.

Το γαστρικό μπότοξ όμως έχει σημαντικά οφέλη όχι μόνο στην απώλεια βάρους και την εμφάνιση του ατόμου, αλλά και στην πιο γρήγορη επίλυση προβλημάτων υγείας, όπως το ζάχαρο και οι πολυκυστικές ωοθήκες, ενώ έχει παρατηρηθεί πως γυναίκες που ήθελαν να προχωρήσουν σε διαδικασία εξωσωματικής, λόγω του μειωμένου βάρους, αύξησαν τα ποσοστά επιτυχίας της.


Είναι σημαντικό ωστόσο να αναφέρουμε πως το γαστρικό μπότοξ βοηθά μεν αρκετά στη μείωση του σωματικού βάρους κατά 15-20 κιλά, κατά μέσο όρο, όμως δεν μπορεί να υποκαταστήσει την επέμβαση παχυσαρκίας Γαστρικό Μανίκι, η οποία έχει μόνιμα αποτελέσματα και αποτελεί τη μοναδική λύση για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας και της νοσογόνου παχυσαρκίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ιατρού www.sgavriil.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω social media (Facebook: Σωτήρης Γαβριήλ / Instagram: Dr.S.Gabriel) ή τηλεφωνικά και να κλείσετε το ραντεβού σας, για να αξιολογήσει ο ιατρός την περίπτωση σας και να λύσετε όλες τις απορίες σας.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα αξιολόγησης της κάθε περίπτωσης μέσω e-mail με τη συμπλήρωση ερωτηματολογίου που θα βρείτε στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Ιατρείο
Ζαλοκώστα 4, Σύνταγμα
Τηλ: 210 3600414, 6932406019, 6951005275

Κλινική DOCTORSHOSPITAL

Πατησίων & Κεφαλληνίας 26, Αθήνα
Τηλ: 210 8807105, 6982120018 (γραμματέας:Σαντή Μαίρη)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved