The Rock x Under Armour: Η νέα συλλογή του Dwayne Johnson σε εμπνέει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου
Inside Stories

The Rock x Under Armour: Η νέα συλλογή του Dwayne Johnson σε εμπνέει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου

Οι προπονήσεις που απολαμβάνεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι για εσένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου.

Είναι οι πολύτιμες ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων έχεις τη δυνατότητα να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, να καταρρίψεις τα προσωπικά σου ρεκόρ, να «χτίσεις» ή να διατηρήσεις ένα δυνατό και υγιές σώμα, το οποίο θα σε βοηθάει να αποκτάς όλο και καλύτερες επιδόσεις.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, αυτό το fitness «ταξίδι» απαιτεί από εσένα να έχεις στη διάθεσή σου και τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να μπορείς να ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις που έχεις από τον εαυτό σου. Διότι όπως και να το κάνουμε, τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα και είναι αυτά που ξεχωρίζουν έναν ερασιτέχνη αθλητή από εκείνον που παίρνει στα σοβαρά την προσπάθειά του.

Αυτό, λοιπόν, είναι κάτι που ο «Τhe Rock», δηλαδή ο αγαπημένος σου Dwayne Johnson, γνωρίζει πολύ καλά. Για αυτό και τώρα, σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις έναν εξοπλισμό ανάλογο των προσδοκιών που έχεις από τα workout σου, μέσα από τη νέα του συνεργασία με την Under Armour. Πρόκειται για μία επική συνεργασία που έρχεται να ταράξει τα… ήσυχα νερά των προπονήσεων σου και να σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις δυνατές, έντονες και ακόμη πιο αποτελεσματικές προπονήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved