Τοπαλούδη: Συγκινεί η ανάρτηση της μητέρας της- Η φωτογραφία από την τελευταία τους συνάντηση!
Inside Stories

Τοπαλούδη: Συγκινεί η ανάρτηση της μητέρας της- Η φωτογραφία από την τελευταία τους συνάντηση!

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τον τραγικό θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από δυο άνδρες στην Λίνδο της Ρόδου. 

Η οικογένειά της μέχρι και σήμερα, δεν μπορεί να πιστέψει πώς το παιδί τους δεν είναι πλέον στη ζωή και κυρίως το πόσο πολύ υπέφερε στα χέρια των δολοφόνων της.

Μπορεί οι δυο δράστες που χτύπησαν, βίασαν και σκότωσαν την Ελένη Τοπαλούδη να έχουν πλέον καταδικαστεί με την μεγίστη εκ των ποινών (ισοβια συν 15 χρόνια) αλλά οι γονείς της άτυχης κοπέλας σίγουρα δεν μπορούν να βρουν δικαίωση, μιας και κάθε μέρα που περνά, εκείνοι σκέφτονται το παιδί τους.

Η μητέρα της Ελένης, κυρία Κούλα Αρμουτίδου, πολλές φορές, με δημοσιεύσεις της, έχει εκφράσει τα συναισθήματά της για την κόρη της, ενώ σήμερα (2-12) έκανε μια ακόμα ανάρτηση στο Facebook, δημοσιεύοντας την τελευταία φωτογραφία που την είχε τραβήξει όταν είχαν συναντηθεί από κοντά για τελευταία φορά.

"Αύγουστος του 2018.
Η τελευταία φωτογραφία. Πετάχτηκε η Ελένη για να μας συναντήσει.Που να ήξερα ,μετά από λίγο διάστημα τι θα ζούσα. Τίποτε δεν προμήνυε όλη αυτή την τραγωδία.
Και τώρα οι βασανιστές,οι βιαστές,οι στραγγαλιστές, οι στυγνοί δολοφόνοι προσφεύγουν στον Άρειο Πάγο.

Στις 13 Δεκεμβρίου του 2022. Θα μου πείτε τι δουλειά έχουν; Αφού τους δίνει το δικαίωμα η ευνομούμενη Πολιτεία και το Κράτος Δικαίου ,γιατί να μην το κάνουν;
Και εγώ πρέπει να παραστώ για την ιερή μνήμη του παιδιού μου και ξανά να πληρώνω 6000 ευρώ. Που θα τα βρω; Αυτό το Κράτος Δικαίου μας δολοφονεί ξανά ,ξανά και ξανά. Δεν ντρέπεται κανείς τους. Μια ζωή ζούσαμε μέσα στην αξιοπρέπεια και τώρα μας κατάντησε επαίτες. Γιατί;γιατί;γιατί;

Στους δολοφόνους δίνει δικηγόρους από τη λίστα των δικηγόρων και πληρώνονται από το Κράτος. Στην οικογένεια του θύματος τίποτε. Αν αυτό το Κράτος είχε λίγη ευαισθησία θα μας στήριζε. Δυστυχώς δεν υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ!!! ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!”.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved