Προημιτελικά Παγκοσμίου με εκπλήξεις και ένα μεγάλο δώρο αύριο στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην ΟΠΑΠ Arena 
Inside Stories

Προημιτελικά Παγκοσμίου με εκπλήξεις και ένα μεγάλο δώρο αύριο στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην ΟΠΑΠ Arena 

Το πιο hot στέκι του Μουντιάλ σε περιμένει στις 17:00 για τον αγώνα Βραζιλία-Κροατία

 

Ο προημιτελικός του Παγκοσμίου Βραζιλία-Κροατία στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην ΟΠΑΠ Arena - Γκολ, εκπλήξεις και κλήρωση για ένα μεγάλο δώρο

A picture containing textDescription automatically generated

Ο παλμός του Παγκοσμίου συνεχίζει να χτυπάει στα καταστήματα ΟΠΑΠ, με τους φιλάθλους να ζουν την ένταση των αγώνων, να απολαμβάνουν εκπλήξεις και να βάζουν γκολ στη διασκέδαση. Μετά τις ποδοσφαιρικές βραδιές σε Χαλάνδρι και Θεσσαλονίκη, την σκυτάλη παίρνει το νέο, υπερσύγχρονο κατάστημα ΟΠΑΠ στην ΟΠΑΠ Arena.

A picture containing textDescription automatically generated

Το εντυπωσιακό πρακτορείο του ΟΠΑΠ εντός του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, θα υποδεχθεί τους φίλους του ποδοσφαίρου αύριο στις 17:00, σε μια μοναδική ποδοσφαιρική φιέστα για τον προημιτελικό του Παγκοσμίου ανάμεσα στην Βραζιλία και την Κροατία.

A picture containing text, indoorDescription automatically generated

Αξέχαστη ποδοσφαιρική εμπειρία

Όσοι βρεθούν στο καινοτόμο κατάστημα ΟΠΑΠ στην ΟΠΑΠ Arena, θα απολαύσουν μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική εμπειρία σε ένα μοντέρνο και άνετο περιβάλλον, άνω των 250 τ.μ., 110 θέσεων με αναπαυτικούς καναπέδες και καθίσματα. Ο κορυφαίος εξοπλισμός ήχου και η εικόνα τελευταίας τεχνολογίας, ζωντανεύουν τη μετάδοση του αγώνα, δίνοντας την αίσθηση πως παρακολουθείς τον αγώνα από τις εξέδρες του γηπέδου στο Κατάρ.

Οι επισκέπτες του καταστήματος ΟΠΑΠ θα συνδυάσουν την ποδοσφαιρική δράση με τη διασκέδαση, καθώς θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση σε μεγάλες οθόνες, θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο Mundialito και θα απολαύσουν γευστικά σνακ.

Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος του παιχνιδιού, με έναν τυχερό να κερδίζει ένα μεγάλο δώρο από το Πάμε Στοίχημα.

A picture containing person, indoor, table, roomDescription automatically generated

Καθημερινό ραντεβού στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, κάθε μέρα αποτελεί μια ποδοσφαιρική γιορτή στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερα από 600 ποδοσφαιρικά events, με πολλά γκολ, διασκέδαση και εκπλήξεις για τους επισκέπτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ, ενώ μέχρι και τον μεγάλο τελικό, στις 18 Δεκεμβρίου, θα ακολουθήσουν περισσότερα από 350.

A picture containing indoor, chair, ceiling, roomDescription automatically generated

MundoBall στο OPAP Store App για ένα αυτοκίνητο και άλλα δώρα

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν την ευκαιρία να βάλουν γκολ στην διασκέδαση και από το κινητό τους. Μπαίνοντας στην εφαρμογή OPAP Store App, μπορούν να βρουν το δωρεάν παιχνίδι MundoBall, να κάνουν τις προβλέψεις τους για τα ματς του Παγκοσμίου και να διεκδικήσουν ένα αυτοκίνητο και άλλα πλούσια δώρα.

A few men playing a video gameDescription automatically generated with medium confidence

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved