To μυστικό της νεότητας βρίσκεται στα κύτταρά μας και η VALMONT το αποκωδικοποιεί από το 1985
Inside Stories

To μυστικό της νεότητας βρίσκεται στα κύτταρά μας και η VALMONT το αποκωδικοποιεί από το 1985

Όταν το premium ελβετικό brand Valmont - αναζητώντας διαρκώς την καινοτομία - έβαλε στο μικροσκόπιο το κύτταρο, ανακάλυψε τα μυστικά της νεότητας και τα μετέτρεψε σε πρωτόκολλα περιποίησης που όμοιά τους δεν έχουμε ξαναδεί.

Είναι το brand που συνδυάζει την επιστημονική έρευνα και την καινοτομία, με την απόλυτη συμβατότητα με το δέρμα και την αποτελεσματικότητα, για να μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, καθώς και ορατά, αλλά και μακροχρόνια οφέλη. Γνωστή και ως «ο Μάγος του Χρόνου», η Valmont, ένα πραγματικά ξεχωριστό brand με ιατρική κληρονομιά και Swiss Made υπογραφή, μας δείχνει τον δρόμο για την ήπια ανάπλαση της επιδερμίδας χωρίς παρενέργειες, ήδη από το 1985.

Valmont: Πρωτοπόρος της «κυτταρικής ομορφιάς»

Ως trend έκανε την εμφάνισή της πριν από μερικά χρόνια όμως, η ιδέα που κρύβεται πίσω από την «κυτταρική ομορφιά», δεν είναι κάτι νέο. Πρωτοπόρος της ιδέας ήταν η Valmont, και μάλιστα από το 1980, όταν μια ομάδα Ελβετών βιολόγων και κοσμετολόγων, αποφάσισε να αναζητήσει το απόλυτο όπλο για την καταπολέμηση των εξωτερικών σημαδιών της γήρανσης μέσα στο ίδιο το κύτταρο.

Η ιδέα της «κυτταρικής ομορφιάς» θέλει τη φροντίδα της επιδερμίδας να βασίζεται σε καλλυντικά τα οποία δρουν σε κυτταρικό επίπεδο, υποστηρίζοντας τις διεργασίες που λαμβάνουν χώρα μέσα στο κύτταρο, έτσι ώστε να προωθούν τη βέλτιστη δυνατή λειτουργία του. Η «κυτταρική ομορφιά», επομένως, εστιάζει στη λειτουργία του κυττάρου και τη βελτίωση αυτής, μέσω των «κυτταρικών καλλυντικών».

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved