HAIRadise: Αυτό το καλοκαίρι τα μαλλιά μας αποκτούν παραδεισένια ενυδάτωση και λάμψη
Inside Stories

HAIRadise: Αυτό το καλοκαίρι τα μαλλιά μας αποκτούν παραδεισένια ενυδάτωση και λάμψη

Μία νέα «παραδεισένια» σειρά περιποίησης μαλλιών από το Pantene λύνει το πρόβλημα των ξηρών και αφυδατωμένων μαλλιών και μας χαρίζει τα πιο όμορφα μαλλιά που είχαμε ποτέ, όλο το καλοκαίρι!

Το πρόβλημα των ξηρών και αφυδατωμένων μαλλιών, είναι ένα θέμα με το οποίο ερχόμαστε αντιμέτωπες -σχεδόν- όλες μας το καλοκαίρι. Ο ήλιος, το αλάτι από τη θάλασσα, το χλώριο από την πισίνα, καθώς και τα αλλεπάλληλα looks που θέλουμε να κάνουμε για τις βραδινές μας εξόδους, ταλαιπωρούν και αφυδατώνουν την τρίχα. Αυτό μας αφήνει με μαλλιά άγρια και θαμπά, που μας δυσκολεύουν στο styling και -ας το παραδεχτούμε- μας ρίχνουν την αυτοπεποίθηση.

1686126322256-457885702-image002.jpg

Φέτος ωστόσο υπάρχει λύση και φέρει την υπογραφή του αγαπημένου μας Pantene, του brand που φροντίζει τα μαλλιά μας καλύτερα από κάθε άλλο. Πρόκειται για μία «παραδεισένια» σειρά περιποίησης μαλλιών, με ένα hero συστατικό που έρχεται από την άλλη άκρη της γης και περιλαμβάνει ένα star προϊόν που λατρέψαμε και θα λατρέψεις και εσύ. To όνομα αυτής; Pantene Miracles, Ενυδάτωση & Λάμψη!

1686126338613-403474084-image003.jpg

Όπως θα δεις στο video που ακολουθεί, η beauty director μας Χριστίνα Χρόνη συναντήθηκε με τον official hair stylist του Pantene, Τομ Ζώη, προκειμένου να μάθει τα πάντα για τη νέα σειρά Pantene Miracles, Ενυδάτωση & Λάμψη.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved