Έχεις κάποιον Ηλία που να γιορτάζει;
Inside Stories

Έχεις κάποιον Ηλία που να γιορτάζει;

Ο καλύτερος τρόπος για να ευχηθείς είναι το δώρο ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» με 1 στα 2 να κερδίζει

Κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο γιορτάζει; Τώρα μπορείς να ευχηθείς στον Ηλία που έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή, κάνοντας του ένα ξεχωριστό δώρο, το παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ». Με 1 στα 2 να κερδίζει, το παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για ευχές με κέρδη, ενώ χάρη στην ειδική περιοχή «Από-Προς» μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ευχετήρια κάρτα.

«Ο λαχνός ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να στείλει κανείς τις ευχές του. Η αναζήτηση δώρου αποτελεί πάντα μια περίπλοκη υπόθεση, ειδικά για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο και ψάχνουν κάτι την τελευταία στιγμή», αναφέρει ο Νίκος Μακρόπουλος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Αίγιο.

2.jpg

Νίκος Μακρόπουλος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Μητροπόλεως 71, στο Αίγιο.

«Ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Ηλία, το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» αποτελεί μια εύκολη και οικονομική λύση, καθώς ο καθένας έχει ένα κατάστημα ΟΠΑΠ στην γειτονιά του, από το οποίο μπορεί να προμηθευτεί τον λαχνό του, ενώ κοστίζει μόλις 3 ευρώ», υπογραμμίζει ο κ. Μακρόπουλος.

Πώς παίζεται

3.jpg

Το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» μοιράζει κέρδη έως και 10.000 ευρώ. Ο κ. Μακρόπουλος εξηγεί: «Οι παίκτες σκρατσάρουν όλα τα σημεία του λαχνού. Σε περίπτωση που βρουν το σύμβολο με το αστέρι κερδίζουν το αντίστοιχο ποσό, ενώ αν εμφανιστεί το σύμβολο «ΕΥΧΕΣ» κερδίζουν 10 ευρώ. Επίσης, μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς τους μέσα από το OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει, ενώ συμμετέχουν και στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις». Το παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» έχει καθιερωθεί πλέον σαν ένα πρωτότυπο κα διαδραστικό δώρο από τον κόσμο που επισκέπτεται το κατάστημα μας. Μάλιστα, αρκετοί από τους πελάτες το προτιμούν για να συμπληρώσουν κάποιο άλλο δώρο».

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved