Στο Opaponline App παίζεις ΤΖΟΚΕΡ διαδικτυακά
Inside Stories

Στο Opaponline App παίζεις ΤΖΟΚΕΡ διαδικτυακά

1,3 εκατ. ευρώ και 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι κληρώνει απόψε το παιχνίδι

Τουλάχιστον 1,3 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ στην αποψινή κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 22:00. Παράλληλα, η δεύτερη κατηγορία του ανανεωμένου παιχνιδιού μοιράζει από 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι.

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα έπαθλα του νέου ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση, από όπου κι αν βρίσκονται, και μέσω της εφαρμογής Opaponline App. Μάλιστα, στην τελευταία κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, την Κυριακή, ένας τυχερός παίκτης που είχε καταθέσει το δελτίο του διαδικτυακά κέρδισε 100.000 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία.

Προκειμένου οι παίκτες να συμμετάσχουν στην κλήρωση μέσω διαδικτύου, χρειάζεται απλώς να κατεβάσουν την εφαρμογή Opaponline App, εντελώς δωρεάν, από τα Google Play, App Store και Huawei AppGallery, να κάνουν εγγραφή και να συμπληρώσουν αριθμούς, είτε με δική τους έμπνευση, είτε με τυχαία επιλογή.

Εκτός από την εφαρμογή, η online κατάθεση δελτίων γίνεται και μέσω του opaponline.gr.

Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει στις 21:30.

Όλα τα αγαπημένα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ στο opaponline.gr

Τόσο στον ιστότοπο όσο και στην εφαρμογή, εκτός από ΤΖΟΚΕΡ, οι παίκτες μπορούν να παίξουν και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER3).

Μέσω του opaponline.gr και του Opaponline App, οι παίκτες πραγματοποιούν επιπλέον εύκολες καταθέσεις με ασφάλεια συναλλαγών, ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τις κληρώσεις και τα αποτελέσματα και καταθέτουν τα δελτία τους με αποκλειστικές προσφορές*, για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ένας νέος κόσμος διασκέδασης σε περιμένει!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved