Κορυφώνεται το θρίλερ στη Μέση Ανατολή! Το Ισραήλ καταστρώνει σχέδιο αντιποίνων

ΑΠΕ ΜΠΕ

Inside Stories

Κορυφώνεται το θρίλερ στη Μέση Ανατολή! Το Ισραήλ καταστρώνει σχέδιο αντιποίνων

Σε μία κλωστή φαίνεται πως κρέμεται η μοίρα της Μέσης Ανατολής ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις που θέλουν το Ισραήλ να προχωρά σε σχέδιο αντιποίνων!

Μετά την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ τα ξημερώματα της Κυριακής (14/4) μόνο αποκλιμάκωση δεν υπάρχει στην περιοχή, παρά το γεγονός ότι φαινομενικά έτσι δείχνει η κατάσταση.

Το Ισραήλ θα επιτύχει τη νίκη αφού απέκρουσε μια ομοβροντία ιρανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών και πυραύλων, δήλωσε σήμερα ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου. «Αναχαιτίσαμε, αποκρούσαμε, μαζί θα νικήσουμε», έγραψε ο Νετανιάχου σε σύντομη ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X.

Ο στρατιωτικός ρεπόρτερ του Ynet, Yossi Yehoshua, δημοσίευσε πληροφορίες ότι η στρατιωτική-πολιτική ηγεσία του Ισραήλ ετοιμάζεται να αντεπιτεθεί στο Ιράν, σύμφωνα με το newsbomb.gr

Σύμφωνα με την αναφορά, ο Ισραηλινός Στρατός και η Μοσάντ έχουν εγκρίνει σχέδια για επίθεση στο Ιράν. Επιπλέον, τα σχέδια αυτά παρουσιάστηκαν στον διοικητή της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ, ο οποίος επισκέπτεται το Ισραήλ τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα ενημερώθηκε για τα σχέδια επίθεσης κατά την επίσκεψή του.

Ο κ. Μπάιντεν επανέλαβε μεν την «ακλόνητη» υποστήριξη των ΗΠΑ στο Ισραήλ, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ωστόσο σύμφωνα με το CNN, που επικαλείται αξιωματούχο της κυβέρνησης, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έχει ήδη πει στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου ότι η Αμερική δεν θα συμμετάσχει σε οποιαδήποτε επιθετική επιχείρηση κατά του Ιράν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved