Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 23 έως 26/3
Inside Stories

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 23 έως 26/3

Η μυστήρια γυναίκα αποφασίζει να προβεί σε ψυχολογικό spa ανανέωσης και σαν δροσοσταλίδα πάνω σε νούφαρο, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Τοξότη, στις 23/3 στις 22.45.

Με την επιρροή του τριγώνου με τον Ουρανό στις 23:55 ο αυθορμητισμός αναλαμβάνει ανεξέλεγκτη δράση, ξαφνιάζοντάς μας ευχάριστα εκ του αποτελέσματος.
Η διάθεση μοιάζει με πύραυλο έτοιμο να εκτοξευτεί προς κάθε κατεύθυνση, γεγονός που επιβεβαιώνει και το τρίγωνο με τον Ήλιο, που κορυφώνεται στις 4:02 της 24/3.
Αισιοδοξία, χαρά, ενέργεια, ισορροπία, δραστηριότητα, είναι τα συστατικά της πρωινής μας αίσθησης, σαν να εμφανίστηκε ένα μαγικό τζίνι, έτοιμο να εκπληρώσει τις ευχές μας.
Ιδανική ημέρα για επαγγελματικές αναρριχήσεις, οικονομικές απολαβές, συνειδητοποιημένες σχέσεις και φιλοσοφικές προσεγγίσεις.
Στις 21:58 η επιρροή του τριγώνου με τον Δία που επηρεάζει από το μεσημέρι, προσφέρει πολύτιμες ευκαιρίες σε μια ακολουθία προσφορών, που μοιάζει με βροχή αστεριών με κρυμμένα διαμάντια.
Κάθε είδους δισταγμός που υπάρχει εξαφανίζεται και όλα φαίνονται σαν μια επιταγή αστρονομικού ποσού, αφημένη κάτω από την πόρτα μας.
Ό, τι μας φαίνονταν έως τώρα ακατόρθωτο ή δύσκολο να επιτευχθεί, μας παραδίνεται και φυσικά πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρον αυτό το διάστημα. Διαβάστε όλο το άρθρο πατώντας εδώ: astrology.gr

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved