Inside Stories

Ο καρδιοκατακτητής Έλβις Πρίσλεϊ

Gossip-tv Team

Σίγουρα εκτός από τεράστια δόξα, φήμη και αναγνώριση ο βασιλιάς της πορ Έλβις Πρίσλεϊ, γνώρισε και πάρα πολλές γυναίκες.

Ήταν ο τραγουδιστής που προκαλούσε στις γυναίκες ρίγη ηδονής με τη σκέψη και μόνο της ρομαντικής αγάπης. Το 1954, όταν έκανε το συναυλιακό ντεμπούτο του σε ένα πάρκο του Μέμφις, ηλεκτρισμός διαπέρασε το κοινό πυροδοτώντας ομαδικές αντιδράσεις υστερίας στον γυναικείο πληθυσμό. Είκοσι χρόνια αργότερα, υπέρβαρος και φανερά καταβεβλημένος από τις καταχρήσεις, τραγουδούσε ασθμαίνοντας παλιές επιτυχίες στα ξενοδοχεία του Λας Βέγκας.

Γνώρισε άπειρες γυναίκες, έταξε αιώνια αφοσίωση σε πολλές, παντρεύτηκε μόνο μία, την Πρισίλα, αλλά ο γάμος τους ήταν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου. Πέθανε σε ηλικία σαράντα δύο χρόνων, εθισμένος στα ναρκωτικά και τα συνταγογραφούμενα φάρμακα – «από τη μιζέρια προτιμώ να μη νιώθω τίποτα», είχε εξομολογηθεί λίγο καιρό νωρίτερα. Δεν κατάφερε ποτέ να βρει την απόλυτη αγάπη που αναζητούσε. Σύμφωνα με τη βιογράφο του, Αλάνα Νας, κάθε προσπάθειά του να συνάψει σοβαρή σχέση υπονομεύτηκε από το αθεράπευτο πένθος του για τον δίδυμο αδερφό του, που γεννήθηκε νεκρός, και για τη μητέρα του, που έφυγε νωρίς αφήνοντάς του ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Δείτε το αφιερωματικό βίντεο που ετοίμασαν στην εκπομπή «Ελένη» για τις γυναίκες της ζωής του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved