Inside Stories

Πάτρα: Οργή έξω από το σπίτι της οικογένειας! Παραλίγο να λιντσάρουν τη μητέρα της Ρούλας!

Gossip-tv Team

Πάτρα: Από την ώρα που έγινε γνωστή η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Αστυνομία μετά από την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος της, άρχισε να συγκεντρώνεται πλήθος έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα. 

Όσο περνούσε η ώρα, τόσο περισσότερος κόσμος συγκεντρωνόταν έξω από το σπίτι όπου ήδη βρίσκονταν μέσα η αδελφή της Ρούλας, ο πατέρας της ενώ η μητέρα της εθεάθη να χτυπά την πόρτα για να μπει.

Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία της όλοι όσοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι, με θυμό άρχισαν να τη ρωτούν επίμονα να τους πει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Τότε άνοιξε η πόρτα και η αδελφή της Ρούλας, τράβηξε με έντονο τρόπο τη μητέρα της μέσα στο σπίτι, κλείνοντας ερμητικά την πόρτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο περνάει η ώρα τόσο πληθαίνει ο κόσμος που συγκεντρώνεται στο σημείο ενώ μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη στην περιοχή.

Δείτε το στιγμιότυπο με την άφιξη της μητέρας της Ρούλας έξω από το σπίτι και την αντίδραση του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί απ' έξω στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved