Πάτρα: Ο πρωτοσέλιδος γάμος Ρούλας-Μάνου κι η ουσία που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα και φέρνει εξελίξεις!
Showbiz

Πάτρα: Ο πρωτοσέλιδος γάμος Ρούλας-Μάνου κι η ουσία που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα και φέρνει εξελίξεις!

Σε κρίσιμη καμπή φαίνεται πως είναι η έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα καθώς βγήκαν τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις, με την Τζωρτζίνα όντως να "μιλά" αφού βρέθηκε κεταμίνη στον οργανισμό της. 

Η ουσία που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα, προκαλεί σε μεγάλη δόση σύγχυση, εμετό, επιληπτικές κρίσεις, ακόμη και θάνατο.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή «Live News» τα τελευταία στοιχεία.

Συγκεκριμένα, όπως είπε η ουσία που φαίνεται να έχει ανιχνευθεί στη μικρή Τζωρτζίνα είναι η κεταμίνη, η οποία χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες για την αναισθησία των ζώων από κτηνιάτρους, και σε μικρότερες ποσότητες ως αντικαταθλιπτικό.

Στην περίπτωση που χορηγηθεί σε μεγάλες ποσότητες (μία αμπούλα) μπορεί να προκαλέσει σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και θάνατο μέσα σε 15-20 λεπτά. Εάν χορηγηθεί σε μικρότερες δόσεις μπορεί να προκαλέσει ταχυκαρδία και αργότερα βραδυκαρδία, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, μπορεί να αντιστοιχεί στα επεισόδια που πάθαινε η Τζωρτζίνα όταν δεν ήταν υπό την επιτήρηση των γιατρών.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επισήμανε τη μυδρίαση που είχε παρουσιάσει η Τζωρτζίνα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίο, σύμπτωμα που τώρα οι γιατροί λένε πως μπορεί να συνδεθεί με τη χορήγηση κεταμίνης.

Οι γιατροί αναφέρουν πως η ουσία της κεταμίνης χρησιμοποιείται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως στη διαδικασία διασωλήνωσης ή όταν επιχειρείται μία προσωρινή ή ήπια νάρκωση, δύο περιπτώσεις που δεν συνέβησαν με τη Τζωρτζίνα, οπότε είναι σαφείς πως δεν της χορηγήθηκε κεταμίνη.

Σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος η ουσία δεν χορηγείται από τα φαρμακεία, ενώ σε μία προσπάθεια επικοινωνίας με εταιρεία κτηνιατρικών φαρμάκων της Βορείου Πελοποννήσου, οι υπεύθυνοι δεν έδωσαν κάποια απάντηση.

Την ίδια ώρα, βγαίνει στο φως ένα ολοσέλιδο αφιέρωμα για τον γάμο της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου που έγινε στις 4 Οκτωβρίου του 2014 και έγινε στην εφημερίδα «Η Γνώμη». Ένας έρωτας που έβαλε «Γκολ στην Ευτυχία!», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, με πολλές στιγμές από τον γάμο τους.

Φωτογράφιση ακόμα και στο τέρμα του γηπέδου, με την Ρούλα να σκοράρει στην καρδιά του Μάνου και την μικρή Τζωρτζίνα να κρατάει την μπάλα.

Ο 30χρονος πατέρας θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Πάτρας. H αγάπη της οικογένειας για το ποδόσφαιρο ήταν τόσο μεγάλη, που την εμφυσήσαν και στην πρωτότοκη κόρη τους, τη Τζωρτζίνα.

«Ο Μάνος ενδιαφερόταν πολύ για τα παιδιά του. Έτρεχε για τα παιδιά του και μου έλεγε, ότι τα θέλω όλα, ό,τι μπορώ να τους προσφέρω περισσότερο. Φωτογραφίες τα έβγαζε πάρα πολλές γιατί έλεγε αυτές οι στιγμές, δεν θα έρθουν πάλι, κάθε στιγμή κάθε ηλικία είναι διαφορετική, έτρεχε, έτρεχε για τα παιδιά του», δήλωσε φίλη του Μάνου.

Από φωτογραφίες που αναρτούσε η μητέρα, με την 9χρονη με ποδοσφαιρικές φανέλες και βραδιές με ποδόσφαιρο και πίτσα στο σπίτι, μέχρι και στις αθλητικές ακαδημίες που πήγαινε με τον πάτερα της.

Μάλιστα όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο καλύτερος δάσκαλος της Τζωρτζίνας ήταν ο πατέρας της…

Οι στιγμές με τον 30χρονο πατέρα να μαθαίνει στην κόρη του ποδόσφαιρο και εκείνη χαρούμενη να σουτάρει ραγίζουν καρδιές…

«Ο Μάνος πάντως ξέρω που μου έλεγε “τρέχω για τα παιδιά, όλα ό,τι κάνω γι’ αυτά τρέχω και αγωνίζομαι, γιατί θέλω να τα έχουν όλα και να μην τους λείπει τίποτα”», πρόσθεσε η φίλη Μάνου.

Από την ημέρα της γνωριμίας τους σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, το 2013, όπως αναφέρει η 33χρονη, 4 χρόνια μετά, τα πρώτα χρόνια του γάμου κυλούσαν ευτυχισμένα με την Τζωρτζίνα και την Μαλένα…

«Κάπως έτσι ήμασταν… Το αποτέλεσμα του αγώνα, ένας ευτυχισμένος γάμος και 2 πανέμορφα κορίτσια. Να είμαστε καλά με υγεία, να αναπολούμε εκείνο το μεσημέρι και εκείνα τα βλέμματα».

Ακόμα και το 2020, όταν το ζευγάρι είχε ήδη χάσει την Τζωρτζίνα, ο έρωτας του ζευγαριού στο Facebook φαινόταν δυνατός, με την ίδια την 33χρονη να κάνει ακόμη μια ανάρτηση για την γνωριμία τους, αλλά αυτή να φορά να δηλώνει πλέον… γιατρός γηπέδων.

«Μεγαλώνοντας δεν είχα ταλέντο να παίξω μπάλα, αλλά έγινα διαιτητής και κάπως έτσι μέσα στο γήπεδο των προσφυγικών γνώρισα τον Μάνο Δασκαλάκη και όλος μας ο γάμος ήταν ένα μεγάλο γήπεδο. Έπειτα έγινα γιατρός γηπέδων, γιατί δεν μπορούσα να απέχω ούτε έγκυος», έγραψε.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved