Πάτρα: «Πάγωσε» η Κατερίνα Καινούργιου! Τα μηνύματα που λαμβάνει η Ρούλα στο κινητό της
Media

Πάτρα: «Πάγωσε» η Κατερίνα Καινούργιου! Τα μηνύματα που λαμβάνει η Ρούλα στο κινητό της

Πάτρα: Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών. «Παγωμένη» η Κατερίνα Καινούργιου παρακολουθούσε το ρεπορτάζ της εκπομπής σχετικά με τα μηνύματα που λαμβάνει η μητέρα στο κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την εκπομπή ο αριθμός του κινητού της Ρούλας Πισπιρίγκου αναρτήθηκε στο twitter με αποτέλεσμα να λαμβάνει καθημερινά δεκάδες μηνύματα με υβριστικό περιεχόμενο ενώ σε από αυτά, κάποιος ισχυριζόμενος πως είναι δημοσιογράφος της είπε πως αναμένεται η σύλληψη της.

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της μητέρας, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για το μήνυμα αυτό με την παρουσιάστρια να έχει «παγώσει» διαβάζοντας το περιεχόμενο του μηνύματος.

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Προχθές η Ρούλα δέχθηκε ένα μήνυμα στο τηλέφωνό της, στο Viber από κάποιον που ισχυρίζεται ότι είναι δημοσιογράφος. Της είπε το όνομά του Δ.Χ. Η Ρούλα δεν τον ήξερε και βέβαια δεν είχε σκοπό να του απαντήσει.

Της ζήτησε να του κάνει δήλωση και ότι θα τη στείλει σε όλα τα αθηναϊκά μέσα. Της είπε ότι τον ενημέρωσαν ότι την Πέμπτη θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψής της και τη ρώτησε αν θέλει να του κάνει κάποια δήλωση. Δεν είναι ο πρώτος που το κάνει. Της στέλνουν άθλια μηνύματα, τη βρίζουν με τραγικούς χαρακτηρισμούς» αποκάλυψε στην εκπομπή άτομο από το στενό της περιβάλλον.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved