Inside Stories

Πάτρα: Η χαρτορίχτρα της Ρούλας σοκάρει: «Το παιδί δεν το ανέφερε καθόλου, την ενδιέφερε ο Μάνος»

Gossip-tv Team

Νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα έρχονται στο φως με τη χαρτορίχτρα της μητέρας τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, αυτή τη φορά να βγάζει στο φως μία άλλη πλευρά της. 

Η 33χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τα όσα είπε η χαρτορίχτρα, την επισκέφτηκε λίγο καιρό μετά τον θάνατο της Μαλένας όμως δεν την απασχολούσε τίποτα περισσότερο από το να φτιάξει τη σχέση της με τον σύζυγό της, τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Την ξέρω την Ρούλα, είχε έρθει κάποτε εδώ το ‘20. Το ‘20, αλλά δεν θυμάμαι ποιο μήνα, όταν είχε ήδη χάσει το πρώτο παιδί, τη Μαλένα. Το παιδί δεν το ανέφερε σχεδόν καθόλου. Απλά ότι έχασε ένα παιδί από μάγια.

Δεν την ενδιέφερε αυτό, την ενδιέφερε ο Μάνος. Το πρόβλημα της αυτό που ρωτούσε ήταν αν θα τα ξαναβρεί με τον Μάνο», αποκάλυψε στο Live News η χαρτορίχτρα.

Η ίδια γυναίκα είπε πως η Ρούλα της είπε πως ήταν πεπεισμένη πως είχε χάσει το παιδί της από μάγια που της είχαν κάνει συγγενείς της.

«Απλά ότι έχασε το παιδί από μαγεία ενώ, δεν θα έπρεπε να το έχει χάσει, ήταν ένα παιδί υγιέστατο και το έχασε από μαγεία. Της λέω “Ρούλα, βλακείες μου λες, εγώ δεν βλέπω τέτοια πράγματα”. Δεν το δεχόταν αυτό».

Η εν λόγω γυναίκα που είχε ρίξει τα χαρτιά στη Ρούλα τόνισε επίσης: «Η Ρούλα ήταν πολύ κλειστός άνθρωπος, πολύ κλειστός, πολύ μαζεμένη, δεν εκφραζόταν εύκολα, το ερώτημά της ήταν αν θα τα ξαναβρεί με τον Μάνο, γιατί είχε χωρίσει.

Αυτό ήταν το θέμα. Τίποτα άλλο. Της είπα ότι θα τα βρίσκουν και θα τα χαλάνε. Της είπα να προσέξει γιατί έχει θέματα στην οικογένεια της και βλέπω θανάτους».

Η Ρούλα ζήτησε νέα συνάντηση με τη χαρτορίχτρα, αλλά όπως ισχυρίζεται η τελευταία, η ίδια αρνήθηκε να τη δει ξανά: «Δεν ήθελα να ξαναέρθει η Ρούλα. Κάτι δεν μου άρεσε σε αυτή την κοπελιά, δεν ήθελα να ξαναέρθει και δεν την αποδέχτηκα. Αρνήθηκα. Της είπα ότι δεν έχω το χρόνο. Ήταν ψυχρή, πώς να σας πω, είχε μια αρνητική ενέργεια που δεν μου άρεσε».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η χαρτορίχτρα για τη συνάντησή της με τη Ρούλα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved