Inside Stories

Πάτρα: Ο Μάνος τώρα διαχωρίζει τη θέση του από τη Ρούλα Πισπιρίγκου! (video)

Gossip-tv Team

Πάτρα: Ο πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στο πλευρό της Ρούλα Πισπιρίγκου, φαίνεται πως τώρα αποφασίζει να διαχωρίσει τη θέση του. 

Από τις συνεντεύξεις που έδωσαν από κοινού σε τηλεοπτικό σταθμό έως και το μνημόσυνο που έγινε στις 14 Μαρτίου 2022 στην Πάτρα για τον θάνατο των κοριτσιών τους, ήταν πάντα δίπλα της κρατώντας της το χέρι.

«Το παιδί έφυγε δεν ξαναγυρίζει ότι και να γίνει έχουμε άλλο ένα παιδάκι εδώ μεγαλύτερο 5,5 χρονών προσπαθούμε τώρα να είμαστε δυνατοί για το παιδί, δεν μπορείς να ψάξεις κάτι αν βρεις ευθύνες αυτή την στιγμή από την ώρα που δεν ξαναγυρίζει το παιδί σου πίσω σας το λέω τόσο ωμό και ακούγεται τόσο τραγικό αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς εγώ γιατί είμαι ο μόνος μέσα στο σπίτι που πρέπει κάπως να κρατηθώ» είχε πει το 2019 στον πρώτο θάνατο.

Ο Μάνος Δασκαλάκης πάντως, έδειχνε να έχει μία φυσιολογική οικογενειακή ζωή, περνώντας τον ελεύθερο χρόνο με τα παιδιά του και ζώντας την κάθε τους στιγμή.

Ο ίδιος αγαπούσε το ποδόσφαιρο και μάλιστα μάθαινε και στην κόρη του, Τζωρτζίνα, να παίζει.

Σε ένα βίντεο ο Μάνος Δασκαλάκης μετά το θάνατο του παιδιού τραγουδάει ένα τραγούδι για τον άγγελό του. Τώρα ο Μάνος Δασκαλάκης καλείται να διαχειριστεί μια νέα δύσκολη εξέλιξη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved