Inside Stories

Πάτρα: Το μυστηριώδες μήνυμα στην πόρτα του σπιτιού της Ρούλας – «Δεν ήξερα ότι έσωσα μια φόνισσα»

Gossip-tv Team

Πάτρα: Ένα μυστηριώδες μήνυμα που έχει αναρτηθεί στην είσοδο της πόρτας του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου το οποίο μάλιστα είναι γραμμένο πάνω σε νοσοκομειακή γάζα, έφερε στο φως η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι

Στο ξεκίνημα της εκπομπής που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου, η παρουσιάστρια έκανε αμέσως ζωντανή σύνδεση με συνεργάτη στην Πάτρα ο οποίος βρισκόταν έξω από το σπίτι όπου ζούσε η οικογένεια μέχρι πρότινος.

Εκεί, ο δημοσιογράφος και ο κάμερα μαν, αποκάλυψαν το μήνυμα που είχε αναρτηθεί έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας και βρίσκεται στη ΓΑΔΑ μέχρι τη Δευτέρα που θα βρεθεί στον ανακριτή.

Το σημείωμα έξω από το σπίτι της Ρούλας έγραφε χαρακτηριστικά:

«Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγγνώμη ψυχούλες μου. Δεν ήξερα ότι έσωσα μια φόνισσα. Συγγνώμη, δεν μπορώ να το πιστέψω».

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, ο γραφικός χαρακτήρας πρέπει να αντιστοιχεί σε γυναίκα, χωρίς όμως να γίνεται γνωστή κάποια άλλη λεπτομέρεια για τον άνθρωπο που έγραψε τα συγκεκριμένα λόγια, προφανώς με παραλήπτη τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved