Inside Stories

Γλυκά Νερά: Στις 8 Απρίλη η δίκη του Μπάμπη - Τι αποκαλύπτει βασική μάρτυρας στην υπόθεση

Gossip-tv Team

Γλυκά Νερά: Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 8 Απριλίου ξεκινάει η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καθ' ομολογίαν δολοφόνου της συζύγου του Κάρολαιν... 

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς επί 37 ημέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμφανιζόταν ως συντετριμμένος σύζυγος, πριν τελικά συλληφθεί και ομολογήσει ότι εκείνος ήταν που σκότωσε τη γυναίκα του.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, η υπερασπιστική του γραμμή, θα κινηθεί στον ισχυρισμό ότι έδρασε εν βρασμώ ψυχής και θα προσπαθήσει να παρουσιάσει την προσωπικότητα της Καρολάιν ως βίαιη και ναρκισσιστική. Στην προσπάθειά του αυτή θα χρησιμοποιήσει το ημερολόγιο που διατηρούσε η Καρολάιν.

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιοι θα καταθέσουν υπέρ του 34χρονου πιλότου και σε ποιες μαρτυρίες θα στηρίξει την υπεράσπισή του για τα ξεσπάσματα οργής της 21ετών συζύγου του.

Πάντως, μάρτυρας κατηγορίας θα είναι η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, της οποίας η δικηγόρος, Σταματία Μάρκου, μίλησε στην εκπομπή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η εντολέας μου δεν είναι από τους βασικούς μάρτυρες είναι ίσως η μοναδική όμως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση».

Όπως σημειώνει η κ. Μάρκου, η κ. Μυλωνοπούλου της είχε ζητήσει να συμβουλέψει νομικά και την άτυχη Καρολάιν.

«Αποδέχτηκα την πρόταση της κ. Μυλωνοπούλου για να βοηθήσω την Καρολάιν, αλλά δεν πρόλαβα» είπε.

Όσο για την Ελένη Μυλωνοπούλου σε συνέντευξή της αποκάλυψε άγνωστες και ιδιαίτερα σημαντικές πτυχές της υπόθεσης.

Ερωτώμενη για τη γνωριμία της με το ζευγάρι, η ίδια είπε: «Από την πρώτη επίσκεψη φαινόταν ότι το ζευγάρι είχε µια νοσηρή σχέση. ∆ιότι όταν ήρθαν και οι δύο, ο µεν Αναγνωστόπουλος πήρε τον λόγο να εξηγήσει τον σκοπό της επίσκεψης, την ίδια ώρα που η Καρολάιν δεν µιλούσε καθόλου. Μίλησε µόνο όταν µείναµε µόνες. Ο Αναγνωστόπουλος προσπαθούσε να µε πείσει πόσο ευτυχισµένοι ήταν και ότι το µόνο πρόβληµα ήταν µια ‘µικρή κατάθλιψη λοχεία’. Όταν του είπα να µας αφήσει µόνες για να δω η Καρολάιν τι θέλει να µου πει, η πρώτη της κουβέντα ήταν: ‘Εγώ θέλω να φύγω από το σπίτι. ∆εν τον θέλω, θέλω να πάρω το παιδί µου και να φύγω. Ψάχνω σπίτι. Είχα ξαναψάξει στο Χαλάνδρι, τώρα θέλω να ψάξω για σπίτι στο Σύνταγµα’.

– Φοβόταν τον Μπάµπη;

«Στο τέλος ναι. Μου το είπε τον Ιανουάριο. Μέχρι τότε δεν είχε πει κάτι. Συνεχίζονταν οι συνεδρίες και κάθε φορά η Καρολάιν ανοιγόταν ακόµα και περισσότερο. Άρχισε λοιπόν να λέει κάποια πράγµατα αναφορικά µε τη δουλειά του Μπάµπη.

– ∆ηλαδή;

«Ότι άρχισε να δουλεύει και Κυριακές. Οτι µια Κυριακή ήταν να περάσουν µαζί και θα τη βοηθούσε και µε το µωρό και εκείνος έφυγε γιατί είχε πελάτες που κάπου θα τους πήγαινε. Όταν µάλιστα µου το είπε αυτό απόρησα. Η Καρολάιν όµως ήταν ένα παιδί άπειρο, ευαίσθητο και ειλικρινές.

– Θεωρείτε ότι η Καρολάιν έµαθε κάτι και έπρεπε αυτός να της κλείσει το στόµα;

«Μπορεί να έµαθε κάτι. Μπορεί σε έναν καβγά, γιατί η Καρολάιν ήταν ένα παιδί, να του είπε πράγµατα που δεν έπρεπε. Ίσως να του είπε κάτι, ότι ξέρει και θα πάει να το πει και θα τον κάνει ρεζίλι. Αυτό που έχω να πω είναι ότι, όταν έκοψε απότοµα τις συνεδρίες η Καρολάιν, ήταν τότε που παραπονούνταν έντονα επειδή «έλειπε τις Κυριακές ο Μπάµπης». Αυτό ήταν ένα κοµβικό σηµείο. Και εκείνη άρχισε να υποπτεύεται ότι κάτι συµβαίνει. Γιατί έλειπε τις Κυριακές».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τις αποκαλύψεις:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved