Inside Stories

Πάτρα: Το βίντεο που καίει Ρούλα-Μάνο! Στο γυμναστήριο για VIPs, 3 μήνες μετά το θάνατο της Μαλένας!

Gossip-tv Team

Πάτρα: Το πιο ακριβό πακέτο για vip training είχαν κλείσει στο γυμναστήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, μόλις τρεις μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας! 

Στο βίντεο ντοκουμέντο του ζευγαριού που προβλήθηκε στο Live News, βλέπουμε τους δυο τους σε γυμναστήριο τρεις μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας. Όπως σχολιάστηκε, εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ξεκίνησαν VIP training σε μία περίοδο που τα οικονομικά τους δεν ήταν καλά.

Ο Κώστας Βαβάτσικος, personal trainer της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε για τη συνεργασία τους εκείνη την περίοδο.

Όπως είπε, η 33χρονη ήρθε στο γυμναστήριο γύρω στις 25 με 30 Ιουνίου 2019 και στη συνέχεια ακολούθησε και ο Μάνος, ο οποίος ήθελε να προετοιμαστεί για το ποδόσφαιρο.

«Το πακέτο ήταν στα 150 ευρώ οι 10 συνεδρίες ο καθένας. Είχαν πάρει πακέτο, το μοιράζονταν κι όταν τελείωσε πήραν και δεύτερο, δεν θυμάμαι εάν πήραν και τρίτο. Είναι το πιο ακριβό πρόγραμμα που έχουμε», αποκάλυψε ο ίδιος ο οποίος αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά τους σε μία περίοδο που ήταν πολύ πρόσφατος ο θάνατος του παιδιού τους: «Ο Μάνος μία φορά που μου είχε ανοιχτεί μου είχε πει για τον θάνατο της Μαλένας. Είχε βουρκώσει, είχε συγκινηθεί. Η Ρούλα ήταν παγωμένη, είχε το βλέμμα που είδαμε πρόσφατα στην τηλεόραση».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved