Inside Stories

Η πρώτη αντίδραση της Ρούλας μετά τη συνέντευξη του Μάνου στη Νικολούλη - Τι λέει ο δικηγόρος της

Gossip-tv Team

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να παρακολούθησε λεπτό προς λεπτό τη συνέντευξη που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη και προβλήθηκε χθες το βράδυ. 

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, η 33χρονη γυναίκα που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, χθες παρακολούθησε τα όσα είπε ο εν διαστάσει σύζυγός της στο Φως στο Τούνελ για τον θάνατο των τριών παιδιών τους.

Όπως επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν τρώει καθόλου καθώς όπως είπε δεν έχει καμία διάθεση να σιτιστεί μετά τα όσα έχουν συμβεί μιας και είναι ψυχολογικά ένα ράκος, επιβεβαιώνοντας ότι έχει χάσει περίπου έξι κιλά τις τελευταίες μέρες.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης χθες το βράδυ στην Αγγελική Νικολούλη, ο Ορφέας Παπαδόπουλος τόνισε ότι δεν έχει επικοινωνήσει με τη Ρούλα για να γνωρίζει τις αντιδράσεις της σε όσα είπε εκείνος καθώς τεχνικά δεν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο εφόσον δεν είχε στη διάθεσή της το καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στον διάδρομο των φυλακών Κορυδαλλού, στην πτέρυγα όπου κρατείται απομονωμένη από όλες τις άλλες κρατούμενες.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved