Φως στο Τούνελ: Μάνος Δασκαλάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είχε προσλάβει άνθρωπο για να με βαρέσει»
Media

Φως στο Τούνελ: Μάνος Δασκαλάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είχε προσλάβει άνθρωπο για να με βαρέσει»

Φως στο Τούνελ: Γύρω στις 00:30 το βράδυ της Παρασκευής προβλήθηκε και το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη.

«Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να λέει ότι θέλει. Δεν έχω να φοβάμαι τίποτα απολύτως. Μου έλεγε ότι θα με καταστρέψει, αλλά το μυαλό μου δεν πήγαινε στο κακό, θεωρούσα ότι εννοούσε οικονομικά. Αυτή την έκρηξη την είχε μετά την Ίριδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας των παιδιών.

Ο ίδιος αρνήθηκε τα περί παράλληλης σχέσης, ενώ αποκάλυψε πως εκείνος τώρα έμαθε ότι η γυναίκα του είχε πληρώσει κάποιον για να τον βλάψει.

«Η Ρούλα είχε προσλάβει άνθρωπο για να με βαρέσει και να μην μπορώ να είμαι στην Αθήνα, για να επιστρέψω στην Πάτρα», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Όταν έφυγε η Μαλένα δεν ήμουν μέσα στο θάλαμο. Χτυπάει το τηλέφωνο και μου λέει "το παιδί". Τρέχω γρήγορα και όταν έφτασα είδα τους γιατρούς να κάνουν ΚΑΡΠΑ στο παιδί. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό έκανε ό, τι μπορούσε. Είναι μια σκηνή και αυτή και της Ίριδας που δεν μπορεί να βγει από το μυαλό μου ποτέ», συνέχισε ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που έχασαν τόσο άδικα από τη ζωή και σημείωσε πως έκανε πάντα το καλύτερο για την Τζωρτζίνα γιατί πάντα έμενε μόνη της μετά από κάθε θάνατο.

Δείτε μέρος από το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη και στο Φως στο Τούνελ στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved