Inside Stories

Λαμπρόπουλος: Η αποκάλυψη «βόμβα» με φωτογραφία από το μηχάνημα της Τζωρτζίνας- Τι έδειχνε;

Gossip-tv Team

Πάτρα: Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη, με μια φωτογραφία, η οποία έδειχνε το μηχάνημα της Τζωρτζίνας, ένα στοιχείο, που θα αποδειχθεί αρκετά κρίσιμο, για την εξέλιξη της υπόθεσης. 

Πρόκειται για μια υπόθεση, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της κοινής γνώμης, μιας και όλοι παρακολουθούν τις εξελίξεις και αναμένουν την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Το Σάββατο 9 Απριλίου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος προχώρησε σε μια αρκετά σημαντική αποκάλυψη, παρουσιάζοντας μια φωτογραφία από την νοσηλεία της Τζωρτζίνας. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η φωτογραφία έδειχνε πως όσο η μικρή Τζωρτζίνα βρισκόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, δεν παρουσιαζόταν κανένα πρόβλημα, μιας και οι σφυγμοί και το οξυγόνο φαίνονταν να είναι εντελώς κανονικοί.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, δημοσιογράφος από την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" και "ΤΟ ΒΗΜΑ" δήλωσε πως στο "ΒΗΜΑ" της Κυριακής 10 Απριλίου, θα κυκλοφορήσει η φωτογραφία, αλλά είπε και ότι το συγκεκριμένο στοιχείο θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό τεκμήριο, μιας και αποδεικνύει ότι, όσο η Τζωρτζίνα βρισκόταν μακριά από την μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, ήταν απόλυτα υγιής.

Αυτό είναι κάτι, που υποστήριζαν και οι ίδιοι οι γιατροί, μιας και είχαν δηλώσει πως όταν το παιδί έβγαινε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και πήγαινε στο μονόκλινο, υπό την επιτήρηση της μητέρας της, ξεκίνησε να εμφανίζει ταχυκαρδίες και βραδυκαρδίες.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved