Φως στο Τούνελ: Αυτή η ατάκα της Νικολούλη «έβαλε φωτιές» στο θρίλερ της Πάτρας
Media

Φως στο Τούνελ: Αυτή η ατάκα της Νικολούλη «έβαλε φωτιές» στο θρίλερ της Πάτρας

Φως στο Τούνελ: Μία ατάκα της Αγγελικής Νικολούλη «έβαλε φωτιές» και «δείχνει» συλλήψεις για το θρίλερ της Πάτρας.

Στη χθεσινή (8-4) εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη πρόβαλε όχι μόνο μία αποκλειστική συνέντευξη από τον Μάνο Δασκαλάκη αλλά και ένα ηχητικό συνέντευξής της με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η συνομιλία που είχε η Αγγελική Νικολούλη με την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγάλης της κόρης, της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, αφορούσε το σημείο στο οποίο ερωτήθηκε για την Ίριδα, το βρέφος της οικογένειας Δασκαλάκη, το οποίο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 6 μηνών.

Η εκπομπή, Φως στο Τούνελ δημοσιοποίησε ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης ενώ όλο το υπόλοιπο, όπως είπε η δημοσιογράφος, θα κατατεθεί ως στοιχείο στην ανακριτική έρευνα καθώς περιέχει αποσπάσματα που προς το παρόν δεν μπορούν να αποκαλυφθούν.

Παρόλα αυτά οι αντιφάσεις που έπεσε τόσο η Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και η αδερφή της στις συνεντεύξεις τους στο «Φως στο τούνελ» για την ώρα θανάτου της Ίριδας οδήγησαν την παρουσιάστρια να πει μία ατάκα που πολλοί τηλεθεατές την πρόσεξαν.

Η Αγγελική είπε χαρακτηριστικά: «Μήπως κάποιοι κάποιοι καλύπτουν;» υπονοώντας ότι ίσως υπάρχει συνεργός ή άνθρωπος που γνώριζε αλλά κάλυπτε τη μητέρα που κατηγορείται για τουλάχιστον μία δολοφονία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved