Inside Stories

Πάτρα: Αποκάλυψη «βόμβα» για το πιστοποιητικό θανάτου της σπιτονοικοκυράς: «Είναι άκυρο νομικά...»

Gossip-tv Team

Πάτρα: Ο θάνατος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς έξελίσσεται σιγά σιγά σε θρίλερ, μιας και ο δικηγόρος των συγγενών της, έκανε λόγο για νομικά άκυρα πιστοποιητικό θανάτου της. 

Μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας της άτυχης 9χρονης Τζωρτζίνας από την μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, είδαμε ότι πλέον, πέρα από τις υποθέσεις της Μαλένας και της Ίριδας, διερευνάται και ο μυστιριώδης θάνατος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού.

Η 69χρονη σπιτονοικοκυρά διέμενε στον ακριβώς από πάνω όροφο από την οικογένεια Δασκαλάκη και ενώ τα πρώτα χρόνια έδειχναν πως όλα πηγαίνουν καλά και το ζευγάρι μάλιστα την φρόντιζε πολύ, τα πράγματα κάπως άλλαξαν στην πορεία. Τις τελευταίες ημέρες, γίνεται λόγος για τα περιουσιακά στοιχεία, που είχε στο όνομά της η εκλιπούσα, αλλά και το αν θα μπορούσε κάποιος να κερδοσκοπήσει και να έχει οικονομικό όφελος από τον θανατό της.

Το απόγευμα της Τρίτης 12 Απριλίου, στην εκπομπή Live News είδαμε ότι ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς παρευρέθηκε στο στούντιο, κάνοντας κάποιες πολύ σημαντικές αποκαλύψεις και εμφανίζοντας ένα αποκλειστικό ντοκουμέντο, που δεν ήταν άλλο από το πιστοποιητικό θανάτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κυρίου Ανδρέα Θεοδωρόπουλου και φυσικά όπως γίνεται αντιληπτό και από το έγγραφο, το μόνο όνομα που αναγράφεται, είναι εκείνο του Μάνου Δασκαλάκη, μιας και ήταν ο μόνος, που εμφανίστηκε στο νοσοκομείο από την πλευρά της γυναίκας. Επιπρόσθετα και αυτό που δημιουργεί πολύ μεγάλη αίσθηση είναι το γεγονός ότι στο σημείο του εγγράφου, που υπογράφει ο γιατρός, δεν υπάρχει κανένα όνομα καταγεγραμμένο, παρά μόνο μια υπογραφή.

Βάσει της άποψης του δικηγόρου, το συγκεκριμένο έγγραφο θεωρείται νομικά άκυρο, ενώ, όπως ήδη έχει προλάβει να πληροφορηθεί, η συγκεκριμένη γιατρός που υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου, δεν είχε εφημερία εκείνο το βράδυ και πήγε στο νοσοκομείο να υπογράψει, κάτι που προκαλεί ακόμα περισσότερα ερωτήματα.

Τέλος, όσον αφορά τους τραπεζικούς λογαριασμούς της σπιτονοικοκυράς, έχει κατατεθεί αίτημα να ανοίξουν, με σκοπό να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη και σαφέστερη εικόνα. Μάλιστα, όλα αυτά βρίσκονται στο επίκεντρο των ερευνών, μαζί με το πληρεξούσιο του Μάνου Δασκαλάκη, αλλά και την σύνταξη που λάμβανε η ίδια, ύψους πάνω από 1.500 ευρώ, που ήταν χηρείας.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved