Inside Stories

Δασκαλάκης: Τι δηλώνει ο κουμπάρος του ζευγαριού για το γλέντι 17 ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας

Gossip-tv Team

Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ, που παρουσίασε και σχετικό φωτογραφικό υλικό, ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλας Πισπιρίγκου, 17 ημέρες μετά από τον θάνατο του πρώτου τους παιδιού, παρευρέθηκαν σε ένα γλέντι για την Πρωτομαγιά, με εκείνον να ποζάρει χαμογελαστός στον φωτογραφικό φακό. 

Πρόκειται για μια από τις υποθέσεις, οι οποίες και έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο και τους τελευταιούς μήνες, μονοπωλεί το ενδιαφέρον τόσο των Μέσων Μαζικής ενημέρωσης, όσο και της κοινής γνώμης, μιας και όλοι ανυπομονούν να βγει η αλήθεια στο φως.

Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής "Το Πρωινό", όπου παρουσιάστηκαν αναρτήσεις από τα προσωπικά προφιλ στο Facebook του Μάνου Δασκαλάκη, 17 μόλις ημέρες μετά από τον ξαφνικό θάνατο της Μαλένας, το ζευγάρι επισκέφθηκε φιλικό του σπίτι, για να γιορτάσουν την Πρωτομαγιά, με ένα barbeque party. Ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται χαμογελαστός και αρκετά ευδιάθετος στις φωτογραφίες, με το γεγονός να προκαλεί μεγάλες απορίες, την ώρα μάλιστα που ο ίδιος, με την σύζυγό τους, είχαν χάσει πριν από λίγες μόνο ημέρες την μικρή Μαλένα.

Στην εκπομπή T-live μίλησε ο κουμπάρος του ζευγαριού, ο οποίος και διοργάνωσε το συγκεκριμένο πάρτι, με τον ίδιο να λέει ότι τους είχε καλέσει να πάνε, με σκοπό να τους φτιάξει την διάθεση και να τους βγάλει για λίγο από την θλίψη.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι στο σπίτι μου, καταρχάς. Η φωτογραφία είναι στο σπίτι μου. Τους είχα καλέσει για την ψυχολογία τους. Να αλλάξει λίγο. Για να μην μείνουν μόνοι τους στο σπίτι. Εγώ τους είχα καλέσει»

«Δεν θυμάμαι τώρα, κάτι τέτοιο θα ήταν. Ήρθε στο σπίτι μου. Δεν θα ήταν και κλαμένος εκείνη την ώρα, αφού ήρθε στο σπίτι μου. Άμα ήταν να κλάψει θα καθόταν στο σπίτι του εκείνη την ώρα. Για να αλλάξει η ψυχολογία του τον κάλεσα, δεν τον κάλεσα για να είναι κλαμένος στο σπίτι μου. Αυτό είναι όλο. Ένα φαγητό φάγανε. Δεν κάνανε ούτε χορούς, ούτε τίποτα. Επειδή γέλασε σε μια φωτογραφία που κάτι θα του είπαμε εκεί… ή εγώ ή ο γαμπρός μου εκείνη την ώρα, πάει να πει ότι ήταν στην τρελή χαρά;»..

Δείτε το σχετικό βίντεο με όλα όσα ανέφερε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved