Media

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ερώτηση στην ιατροδικαστή όταν πέθανε η Ίριδα που την «καίει»!

Gossip-tv Team

Ολοένα κι νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τόσο για την Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο και για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Η υπόθεση της Πάτρας και ο θάνατος των τριών μικρών κοριτσιών έχουν σοκάρει το Πανελλήνιο και όλοι περιμένουν να μάθουν το τι συνέβη.

Αυτή τη φορά ήρθε στην επιφάνια η ερώτηση που είχε κάνει η 33χρονη στην ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα, όταν έκανε τη νεκροψία-νεκροτομή στην έξι μηνών Ίριδα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή T Live.

«Μόλις η νεκροτομή τελείωσε, οι γονείς περίμεναν με αγωνία για να ενημερωθούν για τα ευρήματα. Τότε πληροφορήθηκαν ότι κρίθηκε απαραίτητο να γίνει δειγματοληψία για ιστολογική εξέταση. Μεταξύ των ερωτήσεων που έκαναν οι γονείς κατά τη διάρκεια αυτής της ενημέρωσης ήταν και μία ερώτηση της μητέρας σχετικά με το αν η ιατροδικαστής θα μπορούσε να δει αν το μωρό είχε ασφυκτικό θάνατο», αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Και πρόσθεσαν:«Ξέρετε πως τα μωράκια γυρίζουν στην κούνια. Αν έχει γίνει ασφυξία, θα μπορούσατε να το δείτε;», ρώτησε συγκεκριμένα η Ρούλα Πισπιρίγκου».

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved