Inside Stories

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι 8 λέξεις στη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας- Τι ερευνά η ανακρίτρια!

Gossip-tv Team

Πάτρα: Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η Τζωρτζίνα είχε γράψει μια πρόταση σε μια από τις ζωγραφιές της, με την ανακρίτρια να ερευνά το θέμα σε βάθος, με σκοπό να αποκαλυφθούν ακόμα περισσότερα σημεία. 

Πρόκειται για μια υπόθεση, που από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την κοινή γνώμη να περιμένει, μέχρι να αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια, γύρω από τους μυστηριώδεις θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών στη Πάτρα.

Μετά από την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την μετέπειτα προφυλάκισή της στις φυλακές του Κορυδαλλού, έχουμε δει ότι οι έρευνες προχωρούν όλο και περισσότερο. Η Τζωρτζίνα συνήθιζε να ζωγραφίσει και κάποιες από τις ζωγραφιές που βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη έχουν κατασχεθεί και φυσικά έχουν ενταχθεί στην δικογραφία.

Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ, το οποίο προβλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή T-live, μια από εκείνες τις ζωγραφίες είχε πάνω γραμμένη μια φράση οκτώ λέξεων της Τζωρτζίνας και για την ανάλυσή της έχει κληθεί ειδικός παιδοψυχολόγος. Πολύ πιο συγκεκριμένη, η άτυχη 9χρονη, που φέρεται να έχει δολοφονηθεί από την μητέρα της, είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ζωγραφιά της: «Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη ζωγραφιά περιλαμβάνει τέσσερα πλαίσια, δύο κυκλάκια και δύο καρδούλες. Μέσα στο πλαίσιο η μικρή είχε τοποθετήσει ανθρώπινες μορφές, με τις δύο να είναι μουτζουρωμένες. Δύο από τις μορφές -όχι τις μουτζουρωμένες- φαίνεται να μοιάζουν με μικρά κορίτσια που έχουν στο κεφάλι φωτοστέφανα. Υπάρχει κι ένα τρίτο κοριτσάκι, το οποίο είναι ζωγραφισμένο εκτός πλαισίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved