Inside Stories

Πισπιρίγκου: Τι απαντά ο δικηγόρος της για τον καβγά με τον Δασκαλάκη στο δικηγορικό γραφείο!

Gossip-tv Team

Ο οικογενειακός δικηγόρος της Ρούλας Πισπιριγκου, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, διέψευσε ρητά τις φήμες περί έντονου τσακωμού της πελάτισσάς του και του Μάνου Δασκαλάκη σε δικηγορικό γραφείο. 

Πρόκειται για μια από τις υποθέσεις, οι οποίες και έχουν συγκλονίσει, από την πρώτη στιγμή το πανελλήνιο, με την κοινή γνώμη να θέλει να φτάσει η υπόθεση στο τέλος και να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που της εφημερίδας "Πελλοπόνησος" και ρεπορτάζ που μεταδώθηκε στην εκπομπή T- live, ο οικογενειακός δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, κύριος Ιωάννης Κόττας θέλησε να πάρει θέση περί όλων όσων ακούγονται για τον έντονο καυγά που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη σε δικηγορικό γραφείο, όταν η κατάσταση μεταξύ τους ήταν πολύ τεταμένη. Ο δικηγόρος διέψευσε ότι συνέβη κάτι τέτοιο μπροστά του, δηλώνοντάς το ξεκάθαρα.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το έχω διαψεύσει. Ποτέ δεν έγινε κανένας καβγάς. Ποτέ δεν τσακώθηκε το ζευγάρι μπροστά μου και ό,τι ακούγεται ότι έγινε εδώ μέσα, το διαψεύδω ποτέ δεν έγινε»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved