Inside Stories

«Χείμαρρος» ο πατέρας του Δασκαλάκη: «Στήριζα την Ρούλα, ο γιος μου είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση»

Gossip-tv Team

Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη "έσπασε τη σιωπή του" και μίλησε για πρώτη φορά στις κάμερες, μιας και ο ίδιος δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει το τι πραγματικά έχει συμβεί και πως έφτασαν τα πράγματα σε αυτό το σημείο. 

Έχει περάσει καιρός από την σύλληψη και την μετέπειτα προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, με τις έρευνες για τα αίτια των μυστήριων θανάτων των τριών κοριτσιών στη Πάτρα να συνεχίζουν να διερευνώνται.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για την δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, της Τζωρτζίνας, με τα ιατροδικαστικά ευρήματα να δείχνουν ότι το παιδί έχασε τη ζωή του από υπερβολική δόση κεταμίνης. Από την οικογένεια της Πισπιρίγκου, η μητέρα και η αδερφή της έχουν κάνει πολλές φορές δηλώσεις στις κάμερες, υποστηρίζοντάς την μέχρι τέλους. Από την πλευρά του, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν υποστηρίζει την πρώην σύζυγό του, πιστεύοντας στην ενοχή της.

Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη παραχώρησε για πρώτη φορά συνέντευξη στις κάμερες, με τον ίδιο να αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της οικογένειας, αλλά και το πως είναι τα πράγματα τώρα. Μπορεί εκείνος στην αρχή να υποστήριζε την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Τι ανέφερε στην εκπομπή T-live;

«Εγώ τη στήριζα αυτήν τη γυναίκα. Όπως δρούσε, ο τρόπος που τα έκανε… Δεν το περιμέναμε. Έχουμε σοκαριστεί. Θέλουμε δικαίωση για τα παιδιά μας. Δεν με έχουν καλέσει για κατάθεση. Εμείς την αλήθεια θέλουμε. Είναι ιεροσυλία αυτό που γίνεται τώρα. Βρήκαν το αίμα στο Καραμανδάνειο. Θέλουν να κάνουν δεύτερη εκταφή. Είναι πολύ αργή η διαδικασία. Θέλουμε να ηρεμήσουμε. Από τη στιγμή που βρέθηκε η ουσία που πήρε το παιδί, δεν πρέπει να τελειώνουμε επιτέλους;»

«Ο Μάνος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ακόμη δεν μπορεί να το πιστέψει. Δεν έχει δουλειά. Δεν μπορεί να κυκλοφορήσει. Με πήρε από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής η Ρούλα. “Βρείτε ιατροδικαστές για να βρείτε τι έχει συμβεί”, μου είπε. Επέμενε ότι δεν είχε σχέση. Της είπα: “Πώς βρέθηκε η κεταμίνη; Τώρα, ό,τι και να μου πεις δεν σε πιστεύω”. Δεν το ξανασήκωσα».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved