Inside Stories

Αλεξανιάν για Μιλάτο: «Μπορεί να τον θεωρώ επιθετικό, αλλά όχι ικανό για αυτό που τον κατηγορούν»

Gossip-tv Team

H Σοφία Αλεξανιάν, πρώην συμπαίκτρια του Στηβ Μιλάτου στο Big Brother, παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, λέγοντας ότι δεν τον έχει ικανό για όλα αυτά που τον κατηγορούν. 

Σαν "βόμβα" στην ελληνική showbiz έχει πέσει τις τελευταίες ώρες η καταγγελία για βιασμό κατά του Στηβ Μιλάτου από 21χρονη Βρετανίδα τουρίστρια στη Λίνδο της Ρόδου.

Το πρωί της Παρασκευής 17 Μαΐου, στην εκπομπή "Super Κατερίνα" παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις η Σοφία Αλεξανανιάν, πρώην συμπαίκτρια του Στηβ Μιλάτου στο ριάλιτι Big brother, όπου μέσα από εκεί ο ίδιος έγινε και ευρέως γνωστός. Η ίδια είπε ότι μπορεί εκείνος να είχε κάποιες εκρήξεις στην συμπεριφορά του να μάλιστα να ήταν και κάποιες φορές λίγο επιθετικός, αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα μπορούσε να βιάσει μια κοπέλα.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Αλεξανιάν ανέφερε χαρακτηριστικά: «O συγκεκριμένος άνθρωπος εμένα μου φαινόταν ότι είχε κάποια σκληρά χαρακτηριστικά, για τα δικά μου δεδομένα. Εγώ διέκρινα στοιχεία σαδισμού, μιας τιμωρίας, εγώ δεν είχα την τρομερή εμπειρία. Ήταν γενικά η στάση του πώς αντιμετώπιζε κάποιες καταστάσεις. Τον είχα αποκαλέσει σαδιστή, γιατί μου το είχε βγάλει η ιδιοσυγκρασία του»

«Ξαφνιάζομαι με την είδηση. Το ότι μπορεί να πιστεύω ότι είναι επιθετικός άνθρωπος, δεν νομίζω όμως ότι θα μπορούσε να κάνει μία τέτοια πράξη. Δεν νομίζω ότι αυτός ο άνθρωπος θα ήταν ικανός να βιάσει. Θα μπορούσε να χτυπήσει μία γυναίκα, αλλά όχι να βιάσει. Αυτό το οποίο θυμάμαι όσο ήμασταν στο σπίτι του Big Brother, είναι το ότι μιλούσε συνεχώς για την μητέρα του, οπότε δεν νομίζω πως ένας άνθρωπος που έχει τόσο μεγάλη αγάπη στη μητέρα του, να μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο σε μία γυναίκα», κατέληξε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι».

Δείτε το σχετικό με όσα ανέφερε η πρώην παίκρια ριάλιτι παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved