Επίσημη προβολή για την ταινία «Too Much Info Clouding Over My Head»
PHOTOS

Επίσημη προβολή για την ταινία «Too Much Info Clouding Over My Head»

Η ταινία Too Much Info Clouding Over My Head, του Βασίλη Χριστοφιλάκη, έκανε την επίσημη προβολή της στον κινηματογράφο Ααβόρα.

To Too Much Info Clouding Over my Head είναι μια ασπρόμαυρη μεγάλου μήκους smart comedy γουντιαλενικού ύφους, μια ιστορία ενηλικίωσης, ένας φόρος τιμής στη δεκαετία των 80s και 90s και στους σημερινούς 30 something που ψάχνουν να βρουν τον δρόμο τους ψυχικά, ερωτικά, επαγγελματικά και γενικά. Είναι ένα σχόλιο πάνω στη σύγχρονη καλλιτεχνική και όχι μόνο πραγματικότητα με όλη (μα όλη) την τρέλα που την περιβάλλει.

Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης, όπου κι απέσπασε το μεγάλο βραβείο FIPRESCI της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου για την Καλύτερη Ελληνική Ταινία του Φεστιβάλ, το Βραβείο Κέντρου Κινηματογράφου Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη και το Βραβείο της ΕΡΤ ‘New Cinema’.

Σε αυτή παίζουν οι ηθοποιοί: Βασίλης Χριστοφιλάκης, Κίττυ Παιταζόγλου, Λένα Ουζουνιδού, Λενα Δροσάκη, Νικολίτσα Ντρίζη, Ζήσης Ρούμπος, Ελίνα Ρίζου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Άλκηστη Πουλοπούλου, Νίκος Μαγδαληνός και Δημοσθένης Φίλιππας.

Πηγή φωτογραφιών: NDP

GALLERY