Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Ψέμα στο Ψέμα»
Exodos

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Ψέμα στο Ψέμα»

Μια από τις πιο απολαυστικές, ζωντανές, εκρηκτικές και με έξυπνο χιούμορ κωμωδίες των τελευταίων ετών, το «Ψέμα στο Ψέμα» του Άντονυ Νίλσον, επανήλθε στον ίδιο «τόπο εγκλήματος», στο θέατρο Μουσούρη.

Το έργο έκανε επίσημη πρεμιέρα πάλι με τη σκηνοθετική υπογραφή του Πέτρου Φιλιππίδη και με τον ίδιο και τον Παύλο Χαϊκάλη στο πιο απολαυστικό αστυνομικό δίδυμο όλων των εποχών.

Η επίσημη πρεμιέρα ης παράστασης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης και στο θέατρο βρέθηκε πλήθος κόσμου.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε μεταξύ άλλων και τον Αντώνη Ρέμο παρέα με την Υβόννη Μπόσνιακ.

Το έργο
Δύο αστυνομικοί έχουν ένα τελευταίο καθήκον πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Μόνο που αυτό που πρέπει να κάνουν, δεν ταιριάζει καθόλου με το γλυκό και χαρούμενο πνεύμα των ημερών. Πρέπει να ανακοινώσουν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τον θάνατο της κόρης τους σε ένα ατύχημα. Το όλο ζήτημα απαιτεί ειδικό χειρισμό, γι αυτό και τα «καμάρια» της αγγλικής αστυνομίας, εξαιτίας της καλοσύνης τους και μην αντέχοντας να γίνουν αγγελιαφόροι άσχημων νέων, αποφασίζουν να τους κρύψουν το γεγονός. Ξεκινούν λοιπόν, να λένε το ένα ψέμα μετά το άλλο και τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται, προκαλώντας μια σειρά από παρεξηγήσεις, παρασύροντας έναν ιερέα, τους γείτονες κι' ένα...τσιουάουα!

Το κύριο στοιχείο του έργου είναι οι απανωτές παρεξηγήσεις που συμβαίνουν, ενώ παράλληλα συνδυάζει αριστοτεχνικά και μοναδικά την τρυφερότητα με το χαμόγελο και τη συγκίνηση με το γέλιο μέχρι δακρύων. Εσείς τι θα προτιμούσατε; Μια δυσάρεστη αλήθεια ή ένα ωραίο ψέμα;

Φωτογραφίες ndp

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved