Ενθουσιασμός και χαμόγελα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ερωτευμένος Σαίξπηρ»
Exodos

Ενθουσιασμός και χαμόγελα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ερωτευμένος Σαίξπηρ»

Χαμόγελα επιτυχίας και ενθουσιασμός επικρατούσε πίσω από την κουίντα του θεάτρου στον Ελληνικό Κόσμο, λίγο μετά την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ερωτευμένος Σαίξπηρ».

Και όχι άδικα αφού όλα πήγαν κατ' ευχή σε μία πραγματικά πολύ όμορφη βραδιά όπου το καλό θέατρο και η τέχνη της υποκριτικής, είχαν τον πρώτο λόγο.

Η παράσταση που βασίζεται στην οσκαρική ταινία του 1998 «Shakespeare in love», διασκευασμένη για το θέατρο με το αριστουργηματικό κείμενο του Lee Hall, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και μετάφραση της Λουίζας Μητσάκου ενώ πρωταγωνιστούν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Έλλη Τρίγγου οι οποίοι κέρδισαν το θερμότερο χειροκρότημα για τις ερμηνείες τους όπως και η Μπέτυ Λιβανού (στον ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ) και η Μίνα Αδαμάκη (στον ρόλο της Παραμάνας).

Όχι πως έμειναν παραπονεμένοι για την αγάπη που έλαβαν από τον κόσμο οι υπόλοιποι συντελεστές, οι Γιώργος Κοψιδάς, Δήμητρα Λημνιού, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Ορφανός, Σωκράτης Πατσίκας, Γιάννης Ποιμενίδης και Ιβάν Σβιτάιλο. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη μοναδική βραδιά...

Πηγή φωτό: Papadakis Press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved