Ράνια Θρασκιά: Ο άντρας που την κάνει και χαμογελά ξανά! (φωτό)
Exodos

Ράνια Θρασκιά: Ο άντρας που την κάνει και χαμογελά ξανά! (φωτό)

Η Ράνια Θρασκιά έχει κλείσει οριστικά πίσω της το κεφάλαιο γάμος και γυρνάει σελίδα στην προσωπική της ζωή! 

Η όμορφη παρουσιάστρια και ψυχολόγος την οποία παρακολουθούμε να μας δίνει πολύτιμες συμβουλές μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, δείχνει να απολαμβάνει πλέον την καθημερινότητά της και να αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο της όπως της αρέσει.

Βοηθός σε... αυτό φαίνεται πως είναι ένας νέος άνδρας που έχει μπει στη ζωή της. Τη συνόδευε πριν από μερικά βράδια στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας. Η όμορφη παρουσιάστρια και ο συνοδός της κάθονταν στο πρώτο κεντρικό τραπέζι δίπλα στη μουσική σκηνή και από την πρώτη στιγμή έδειξαν να απολαμβάνουν το πρόγραμμα. Συχνά εκείνη έσκυβε στο μέρος του και ψιθύριζαν διάφορα ενώ όταν άκουγαν ένα τραγούδι που τους άρεσε, το αφιέρωναν ο ένας στον άλλον.

Να θυμίσουμε ότι η Ράνια Θρασκιά το καλοκαίρι του 2017 είχε δώσει τέλος στον γάμο της με τον οδοντίατρο Ανδρέα Φωτόπουλο με τον οποίο είχαν παντρευτεί το 2008 και είχαν αποκτήσει δύο γιους. Φυσικά και παραμένει μία πολύ τρυφερή μητέρα για τα δυο της αγόρια και σύμφωνα με πληροφορίες διατηρεί άψογες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της καθώς μέλημα και των δύο είναι η διατήρηση των σωστών ισορροπιών για το μεγάλωμα των παιδιών τους που είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved