Πλήθος επωνύμων στην επίσημη προβολή της ταινίας «Περιμένοντας τη νονά»
Exodos

Πλήθος επωνύμων στην επίσημη προβολή της ταινίας «Περιμένοντας τη νονά»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η επίσημη προβολή της νέας ταινίας του Νίκου Ζαπατίνα με τίτλο «Περιμένοντας τη νονά».

Η ταινία γύρισε στη Νάξο τον περασμένο Μάιο με το δίδυμο Λευτέρη Ελευθερίου και Θανάση Τσαλταμπάση να προσφέρει γέλιο, συγκίνηση ενώ παράλληλα να αναδεικνύει και τη δύναμη της ανδρικής φιλίας.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ηρακλής και Αγησίλαος, δύο επιστήθιοι φίλοι με την προσδοκία επικείμενης κληρονομιάς στη Νάξο και μετά από ένα απροσδόκητο περιστατικό, εγκαταλείπουν την Αθήνα για το νησί. Η Φαίδρα, ελληνικής καταγωγής, κάνει το παρθενικό της ταξίδι στην Ελλάδα, παρά τις έντονες αντιδράσεις της μητέρας Ερμιόνης στη Γερμανία. Η συνάντηση όλων στο νησί θα γίνει αφορμή για καταστάσεις ζωής... και θανάτου.
Και ενώ οι κηδείες διαδέχονται η μια την άλλη, η ζωή αναγεννάται σε ένα απροσδόκητο φινάλε .Ηρακλής και Αγησίλαος, δύο επιστήθιοι φίλοι με την προσδοκία επικείμενης κληρονομιάς στη Νάξο και μετά από ένα απροσδόκητο περιστατικό, εγκαταλείπουν την Αθήνα για το νησί. Η Φαίδρα, ελληνικής καταγωγής, κάνει το παρθενικό της ταξίδι στην Ελλάδα, παρά τις έντονες αντιδράσεις της μητέρας Ερμιόνης στη Γερμανία. Η συνάντηση όλων στο νησί θα γίνει αφορμή για καταστάσεις ζωής... και θανάτου. Και ενώ οι κηδείες διαδέχονται η μια την άλλη, η ζωή αναγεννάται σε ένα απροσδόκητο φινάλε.
Δείτε ποιους εντοπίσαμε στο Odeon Όπερα

Φωτογραφίες ndp

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved