Οι ONE επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα και έγινε... χαμός! (photos)
Exodos

Οι ONE επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα και έγινε... χαμός! (photos)

Το πιο αγαπημένο boy band όλων των εποχών στη χώρα μας, οι ONE, επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα και τα καλλιτεχνικά πράγματα και φυσικά στην πρεμιέρα τους έγινε... χαμός! 

Το Voodoo Club κάθε Πέμπτη θα υποδέχεται τον μοναδικό Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τους ΟΝΕ στο πιο ανατρεπτικό party της πόλης!

Το Club, ο πιο hot προορισμός στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας επέστρεψε με νέα διεύθυνση στον ανανεωμένο χώρο της οδού Πειραιώς 102- 104 (πρώην Gazoo)στο Γκάζι, πανέτοιμο να χαρίσει αξέχαστες βραδιές διασκέδασης!

Η φαντασμαγορική έναρξη σηματοδοτήθηκε από την επανένωση του αγαπημένου συγκροτήματος ΟΝΕ που φέτος κλείνει 20 χρόνια απ' την ίδρυσή του, με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, τον Φίλιππο Κωνσταντίνο, τον Δημήτρη Κουτσαβλάκη, τον Αργύρη Ναστόπουλο και τον Πάνο Τσερπέ να ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, στο πιο εκρηκτικό live της πόλης!

Στη λαμπερή πρεμιέρα έδωσε το παρών πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας αλλά και πολλοί επώνυμοι τραγουδιστές, φίλοι και συνεργάτες τόσο του συγκροτήματος όσο και των ιδιοκτητών Νίκου Bjur, Γιώργου Ρούσσου, Γιάννη Γκουρβέλου, Δημήτρη Μαυρίκου και Σταμάτη Γκαρώνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved