Λαμπερό event στην καρδιά της Γλυφάδας με όμορφες παρουσίες και ερωτευμένα ζευγάρια! (photos)
Exodos

Λαμπερό event στην καρδιά της Γλυφάδας με όμορφες παρουσίες και ερωτευμένα ζευγάρια! (photos)

Σε ένα από τα πιο λαμπερά events εξελίχθηκε το anniversary party γνωστού πολυχώρου ομορφιάς στην καρδιά της Γλυφάδας

Στο “Crown Nails & Make Up Boutique” της ταλαντούχας make up artist Θεώνης Στραβοκέφαλου που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου Centrum στη Γλυφάδα (Δασκαρόλη 67) βρέθηκαν δεκάδες επώνυμοι, που εμπιστεύονται την περιποιημένη εμφάνισή τους στο συγκεκριμένο σαλόνι ομορφιάς.

Στο κατάστημα έσπευσαν από νωρίς πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο των νοτίων προαστίων και όχι μόνο, καθώς και πολλοί φίλοι και συνεργάτες της Θεώνης Στραβοκέφαλου, δίνοντας τις καλύτερες ευχές τους στη γνωστή make up artist. Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ανάμεσα στους επώνυμους ήταν η Ελένη Χατζίδου αλλά και ο Μάκης Τσέλιος, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και πολλοί ακόμα.

Κάνοντας το χόμπι της επάγγελμα, η επί 20 συνεχόμενα έτη Nail artist και 10 χρόνια Makeup artist Θεώνη Στραβοκέφαλου, κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα δημιουργώντας έναν ξεχωριστό χώρο απαράμιλλης αισθητικής με exclusive υπηρεσίες ομορφιάς άκρων & μακιγιάζ, που απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που αγαπάει τον εαυτό της και θέλει να του προσφέρει το καλύτερο!

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232100