My Style Rocks: Πρώτη βραδινή έξοδος μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι (exclusive photos)
Exodos

My Style Rocks: Πρώτη βραδινή έξοδος μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι (exclusive photos)

My Style Rocks: Πιο σέξι από ποτέ και με περίσσια αυτοπεποίθηση, η Κυριακή Κατσογρεσάκη, αφού έκλεισε την πόρτα του ριάλιτι μόδας, άνοιξε αυτή των κοσμικών εκδηλώσεων και των εμφανίσεών της στη νυχτερινή Αθήνα. 

Η χυμώδης καλλονή η οποία in real life είναι αεροσυνοδός στο ιδιωτικό αεροσκάφος του σεΐχη της Σαουδικής Αραβίας και ζει μέσα στη χλιδή και την πολυτέλεια, κάνοντας ταξίδια σε όλο τον κόσμο, λίγο πριν φύγει για το βασιλικό παλάτι όπου διαμένει, είπε να απολαύσει Athens by night.

Φορώντας μία στενή ολόσωμη φόρμα που αναδείκνυε τις τέλειες καμπύλες της και το πλούσιο ντεκολτέ της, η Κυριακή έκανε πολλά ζευγάρια μάτια, αυτά των θαμώνων του Chez Michel στο Κολωνάκι, να στραφούν πάνω της.

Εντυπωσιακή, με πολλή αυτοπεποίθηση και πάντα χαμογελαστή, η Κυριακή έκανε παιχνίδια με τον φακό και φυσικά απόλαυσε με την παρέα της το ποτό της, δείχνοντας να απολαμβάνει την όμορφη βραδιά.

Στο ίδιο στέκι βρέθηκε και μία άλλη καλλονή από το My Style Rocks που προβάλλεται στις οθόνες μας. Πρόκειται για την Βασιλική Σουλάνη η οποία επίσης έκανε πολλά βλέμματα να στραφούν πάνω της με το εκκεντρικό στυλ της.

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδο των δύο κοριτσιών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved