Βραδινή έξοδος για Survivors και ερωτευμένα ζευγάρια στην Ιουλία Καλλιμάνη!
Exodos

Βραδινή έξοδος για Survivors και ερωτευμένα ζευγάρια στην Ιουλία Καλλιμάνη!

Μία μοναδική βραδιά ήταν αυτή που χάρισε στην πρεμιέρα της σε νυχτερινό κέντρο η Ιουλία Καλλιμάνη

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια θα εμφανίζεται για όλο τον χειμώνα στο “Tokyo Theater Athens”, στην Ιερά Οδό και προ ημερών με την πρεμιέρα της σήμανε την έναρξη και επίσημα της φετινής χειμερινής σεζόν στη νυχτερινή διασκέδαση.

Μαζί της ο Dj και ραδιοφωνικός παραγωγός Valentino και ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Τη λαμπερή βραδιά συμπλήρωσαν οι εντυπωσιακές aerial χορεύτριες και τα ξεσηκωτικά dance shows, που πλαισίωναν τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών.

Η Ιουλία Καλλιμάνη έχοντας δίπλα της πάντα τον κορυφαίο δημιουργό επιτυχιών Μιχάλη Τουρατζίδη και τη στήριξη των επιχειρηματιών Γιάννη και Σταύρου Βουτυράκου, φορώντας δημιουργίες της παγκοσμίου φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας “Celia Kritharioti”, υποδέχθηκε αγαπημένους φίλους, συνάδελφους, τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες της αθηναϊκής νύχτας καθώς και πολλούς επώνυμους καλεσμένους, που της ευχήθηκαν για την νέα σεζόν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο ατελείωτος λουλουδοπόλεμος και το ξεσηκωτικό σύγχρονο λαϊκό πρόγραμμα με δικές της επιτυχίες και όχι μόνο έκαναν εκείνη τη νύχτα να πάρει... φωτιά!

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την όμορφη αυτή βραδιά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved